I dag vil jeg fortælle om tre produkter der alle har vandmelon i deres navn, og hvis du ikke får Harry Styles Watermelon Sugar  i hovedet når du høre watermelon, så er der ligesom et eller andet galt…anyways, lad os kigge på det.  

Glow recipe Watermelon glow sleeping mask 
Den har vundet et par priser og den har også været over det hele (Youtube & Instagram) og det var også en af grundene til at jeg gerne ville prøve den. Den skulle gøre huden glat og perfekt nattenover. Den virker som en boosting hyaluronic acid maske og indeholder vandmelon ekstrakt. Den indeholder AHA så huden bliver eksfolieret imens man sover. Jeg vil sige den best overnight maske jeg har prøvet er stadigvæk Origins Drink Up Intensive Overnight Mask, jeg elsker den maske, jeg ved ikke helt med den her fra Glow Recipe.

Den trækker okay ind i huden, men mit problem er at den ligesom flager af huden, hvis det giver mening. Den ruller af huden i sådan nogle små klumper af produkt. Så det ender jeg med at have på min pude når jeg har brugt den. Min hud virker dejlig blød om morgen, men jeg ser og mærker heller ikke en kæmpe effekt når jeg har brugt den. Jeg kan godt lide konsistensen og duften er dejlig mild, men ellers så er det et nej tak her fra, er dog stadigvæk intereseret i at prøve nogle af de andre produkter i denne serie.

Yes To Watermelon Super Fresh Jelly Mask 
Endnu en maske med vandmelon. Det her er dog ikke en overnight maske, men den her skal også give noget fugt til huden som den overstående. Det er en gelémaske, dog er konsistensen ikke som den fra Glow Recipe, den her har en lidt mere fast konsistens. Den skal virke beroligende på huden, og blødgørende. Jeg har min stående i køleskabet, så den er dejlig kold når jeg påføre den til min hud.

Det har virkelig været rart, her hvor min allergi er gået helt amok, så jeg vågner ofte op med et meget oppustet ansigt, og den kølende følelse er så rar, og så hjælper det med at få min ansigt tilbage til normal. Det er ikke en wauw maske på nogen måde, men den gør præcis det den skal og huden følelse behagelig. Konsistensen er som sagt lidt tykkere end den første, men dejlig nem at arbejde med. Duften er lidt kraftigere end den fra Glow Recipe, men ikke noget der er voldsom. 

Garnier Fructis Watermelon Hair Food 3-in-1 mask Fine Hair 
Jeg har snakket om masken med papaya her på bloggen, men da der kom en med vandmelon måtte jeg simpelthen også prøve den. Ja den er til fin hår, og jeg har på ingen måde fin hår, men jeg måtte bare prøve den. Den består af 97% naturlige ingredienser, den har ingen silikone, og den er godkendt til Curly Girl Metoden, hvilket er en af grundene til at jeg er så glad for den her serie, i hvert fald maskerne i denne serie. 3 i 1 står for at du kan bruge den som balsam, maske eller leave in. Jeg har kun brugt den som maske.

Jeg lader den altid sidde i håret i nogle minutter og så redder jeg mit hår igennem med en kam, og skylder den ud. Den har fungeret super fint for mit hår. Den tynger ikke mit hår selvom jeg bruge vaskebalsam sammen med den. Det er nok det produkt der dufter mest af vandmelon af de tre. Den dufter som slik! Og hvis du ikke kan lide dens duft, så er produktet nok ikke for dig, da jeg ofte kan dufte den i mit hår 2 dage efter jeg har vasket hår. Men den kan helt sikkert anbefales! 

Den kan købes i Bilka, Føtex og matas.