Dette indlæg indeholder affiliate links

Så gik 2021 og vi velkommer nu 2022, lad os krydse finger for at det kommer til at gå lidt anderledes end 2020 og 2021 og gerne på den positive måde. Men igen i år vil jeg starte året med at kigge tilbage på nogle af min yndlings produkter fra 2021.

Pudderdåserne Alt I en Renseolie
Double cleanse, double cleanse, er en af de ting som jeg synes er blevet utrolig populær i 2021, da makeup wipes er ved at gå ud af style. Jeg synes verden af rensebalms/olier kan være lidt af en jungle, da der kommer flere og flere på market. Jeg har fundet flere som jeg har været glad for, men har også mødt nogen som jeg virkelig ikke var glad for. Men så kom Pudderdåserne ud med deres renseolie, og da jeg så det, måtte jeg bare prøve den. Deres kommer i en tube med en pumpe, hvilket jeg synes er lidt fedt. Jeg kan godt lide at jeg ikke skal have mine finger ned i en bøtte for at få produkt op. En pumpe af produktet giver masser af produkt til at fjerne et helt ansigt med makeup. Den kommer ud som en gel, bliver til en olie, og tilføjer du vand får du et mælket look. Herefter vasker du ansigt med vand og op følger med en ansigtsrens. Den er dejlig nem at bruge, den svier ikke i øjne, og den er virkelig god.

Den kan købes her til 149,95 kr.

Mizon – Bye Bye Pimple Patch
Jeg prøver virkelig at lære ikke at trykke på min urenheder. Det er ikke det nemmest, men det giver bare flottere hud at bruge en pimle pacth end at trykke på din hud indtil den er helt rød. Jeg har været rigtig glad for dem her fra Mizon. Jeg ved at der findes mange forskellige ude på market, men jeg har kun prøvet dem her og har været utrolig glad for dem. De er så nemme at bruge og har reddet mig flere gange. Så de kan virkelig anbefales, hvis du også er en der ikke kan holde fingerne væk.

Jeg kan desværre ikke finde præcis dem her, men der er mange forskellige mærker som laver dem.

The Ordinary – Salicylic Acid 2%
Kender du det når du har set et produkt flere gange, så nu bliver du også nødt til at prøve det? Det var det der skete for mig og denne maske fra The Ordinary. Denne maske er lavet til uren hud, og det er det den skal hjælpe med. Jeg synes at den har været rigtig god til at gøre det den skulle. Jeg vil dog påpege hvis du har tør tør hud, så ville jeg kigge andre veje, der skal nemlig god fugt til efter brug af denne maske. Den påføre på ren hud, er på i 10 minutter og så vasker du den af. Den er god til prisen.

Den kan købes her til 110,95 kr

Mizon – Intensive Firming Solution Collagen Power Firming Enriched Cream
Denne creme her, kommer ind fra sidelinjen. Jeg er først begyndt at bruge den her i december måned, men jeg blev nødt til at have den med. Min hud er blevet mere og mere tør, og med det vinter vejr vi har haft lidt skiftevis i december var jeg lidt lost med min hud. Jeg købte et lille set ved Dermaspace til tørhud, hvor denne creme var en del af, og jeg har intet fortrudt. Den her creme er virkelig god. Den har ikke rigtig en duft. Konsistensen af cremen er dejlig blød, og så trækker den rigtig fin ind i huden. Når jeg bruger den både morgen og aften har den fuld effekt og har efterladt mig med slikeblød hud. Bruger jeg den kun om aften vågner jeg med silkeblød hud, men min hud kan godt føles tør i løbet af dagen, da den anden creme jeg har ikke er lige så fugtgivende, så der kan jeg virkelig mærke forskel. Jeg elsker den her creme og har allerede tænkt på at jeg skal købe den igen. Jeg vil dog ikke sige noget om dens firming power, da jeg simpelthen ikke har brugt den lang tid nok til at se en forskel.

Kan købes her til 189,00 kr

A’pieu – Pure Block Daily Sun Cream SPF 45, PA+++
Solcreme, solcreme, solcreme. Jeg kan ikke gå udenfor en dør uden solcreme påført i ansigtet. Min top solcreme i år har været denne fra A’pieu. Den har en virkelig dejlig mild duft. Den trækker nem ind i huden og den fedter ikke, hvilket er utrolig vigtig når det kommer til solcreme. Den påvirker ikke min makeup, og så indeholder den hverken parabener, sulfater eller alkohol. Den indeholder ekstrakter fra vandmelon, hvilket hjælper med at beskytte huden. Den koster 79 kr, hvilket bare er en bonus, og har allerede tænkt på at købe den igen, når min nuværende solcreme løber tør. Hvis du gerne vil læse mere om den, så tjek det ud her.

Den kan købes her til 79 kr