Fugt har virkelig været vejen frem i min hudpleje rejse. Min hud har også virkelig ændret sig efter jeg fyldte 25 hvis jeg husker helt korrekt. Jeg har altid haft meget fedtet hud, men nu er den gået i den direkte modsatte side og har valgt at nu vil den være tør. Se denne beslutningen var lige noget der skulle gå op for mig. Så nu når jeg endelig har forstået denne beslutning, er jeg faktisk begyndt at se en forskel i min hud, da jeg faktisk er begyndt at bruge de rigtig produkter.

Jeg fik denne toner i fødselsdagsgave og har været utrolig glad for den. For det første, og det mest vigtige, så er den lyserrød. Behøver jeg at sige mere? Det gør jeg måske, så her kommer det. Den kommer i den klassiske Lancôme flaske med rosen på, ligesom deres makeupfjerner. Indpakningen kan jeg virkelig godt lide, det er nemt at styre produktet, og der er ikke så meget at sige her. Duften er dejlig mild, og ikke for meget.

Der står på produktet at man skal påføre den med en vatrondel, men jeg har bare påført den med min hænder. Jeg har puttede en smule af produktet ud i mine hænder og smurt det lidt ud på hænderne, og herefter forsigtigt pressede det ind i min hud, og det har fungeret super godt.

Den har efterladt min hud dejligt blød og gennemfugtet. Jeg har brugt den sammen med andre fugtgivende produkter, men lige nu bruger jeg en toner der ikke er lige så fugtgivende som den her og jeg kan mærke forskel. Så det giver fugt til huden. Jeg har brugt den både morgen og aften.

Jeg kunne sagtens finde på at købe den i stor størrelse da jeg virkelig har været glad for den. Hvis du gerne vil prøve den kan du finde den her i forskellige størrelser, jeg har den på 75 ml, hvilket er en god størrelse til at se om du kan lide produktet.