Indlægget indeholder reklame. Jeg skriver reklame, fordi produktet er købt med rabat gennem et tidligere samarbejde. Det er dog ikke en del af samarbejdet, at jeg skal dele dette produkt med jer.

Jeg har hørt super godt om de her peel pads fra Skyn Iceland, og jeg har længe gået og tænkt ”skal, skal ikke” for jeg er i forvejen flittig til at bruge peel masken fra eCooking. For meget peel er jo heller ikke godt. Men da så lejligheden for nyligt bød sig, klikkede jeg dette kit hjem. Det er første gang, jeg prøver noget fra Skyn Iceland, men jeg har kun hørt gode ting, og jeg kan afsløre, at flere produkter fra mærket topper min ønskeliste i år.

Kittet jeg her omtaler indeholder en full size skin peel (60 stk.), to par eye gel masker, en øjencreme, en mini ansigtscreme og en mini ansigtsrense. Kittet er ofte ikke meget dyrere, end peel padsne er for sig selv, og derfor synes jeg, det gav god mening at købe det hele samlet, så jeg fik prøvet flere produkter.

Nordic Skin Peel Pads

Produktet kommer i en krukke, hvori der ligger 60 rondeller, der er vædet i bl.a. salicylsyre og AHA-syrer. Syrerne går ind og eksfolierer huden og forebygger, at snavs og skidt i huden bliver til urenheder. Jeg døjer i øjeblikket meget med uren hud, og det går mig naturligvis meget på. Jeg kender årsagen og ved, at det ikke er noget, der kan afhjælpes med hudpleje, men jeg synes alligevel, at min hud overordnet set er blevet bedre, efter jeg er begyndt at bruge disse dagligt. Måske fordi de forebygger yderligere urenheder. Derudover er min hud blevet mere jævn, og den ser bare renere og friskere ud.

Hydro Cool Firming Eye Gels

Kittet indeholder to sæt af disse gelmasker, som klistres under øjnene. De tilfører fugt og køler, og på den måde hjælper de således med at få puffede øjne til at ”falde til ro” og samtidig fugter de også det ellers sarte og tørre øjenområde. Jeg er generelt ikke den største fan af denne slags engangsmasker, men det er samtidig også vigtigt at understrege, at det er et godt produkt, og der lægges heller ikke op til, at det er et produkt man bruger ofte eller dagligt.

Icelandic Relief Eye Pen

Jeg har et on-off forhold med øjencreme. Jeg øver mig virkelig og får også brugt øjencreme de fleste dage, men nogle dage glipper den. Overordnet set synes jeg, denne er god. Den har en rar, kølende effekt, den er nem at smøre ud, og den trænger hurtigt ind. Derudover er designet super brugervenligt, hvis man dog kan få det til at fungere. Jeg oplever, at jeg skal skrue rigtig meget for at få noget produkt ud, og jeg må trykke på geleapplikatoren for at trykke produktet det sidste stykke ud.

The Antidote Cooling Daily Lotion

Jeg er helt vild med denne creme. Den giver mig associationer til at være et koldt sted og dermed også, at den fugter godt nok til at beskytte mod den kolde luft på de køligere breddegrader. Om der er noget hold i det, ved jeg ikke, men den føles super rar og kølende på huden. Ligesom øjencremen er den nem at smøre ud, og den trænger hurtigt ind. Konsistensen er meget let og nærmest flydende, hvilket er meget ulig mine andre cremer, men jeg synes faktisk, det har en god effekt, og jeg oplever, at den fugter min hud godt.

Glacial Face Wash

Det sidste produkt er denne cleanser. Det er altid lidt svært med cleansere, fordi de vaskes af igen, men jeg synes, denne gør det, man kan forvente af en cleanser. Den har en god, blød konsistens, der er nem at fordele og vaske af, og så renser den huden i dybden, uden huden føles stram eller strippet efterfølgende.

Kittet kan bl.a. købes på Med24.dk.