Det her er et produkt som jeg har haft på min liste i et stykke tid, og jeg fik endelig arbejdet mig igennem de andre ansigtvask som jeg havde. Og jeg er nok også lidt sent ude, men derfor ville jeg gerne dele min mening angående dette produkt alligevel. 

Er det her den mest interessante indpakning? Nej, det er det ikke. Er den super praktisk og er jeg glad for den? JA! Er det den vildeste ansigtrens jeg nogensinde har prøvet? Nej. Er den lidt kedeligt? Jaa det er den. Det er nok en af de mest basale ansigtvasks jeg længe har brugt, men det simple kan bare noget. Jeg skal ikke tænke over noget som helst når jeg bruger det her produkt. Det er simpelt og det virker. Så er der ikke så meget at sige til det. Der står man kan bruge den til at fjernemakeup med, og det kan man også godt, men det er ikke min yndlings produkt at bruge til det. Her vil jeg dog tilføje at den ikke svier omkring øjne, hvilket er et stort plus.

Den virker som sagt både til ansigt, krop og hænder og det kan jeg kun sige ja til. Det kan jeg faktisk rigtig godt lide. Vi har allesammen 10 tusinde produkter stående, som er til hænder, krop og ansigt, og at samle det hele i en parfumeri variant, giver bare mere plads på badeværelset, og det har jeg virkelig brug for. Et produkt der kan meget, men fylder lidt. 

Jeg bruger den både morgen og aften og den giver en god balance til mit hud, og så er det bare fantastisk at man får så meget produkt til en overkommelig præcis. Især hvis man kun har tænkt sig at bruge den som ansigtvask.  Et produkt der virkelig har overrasket mig, med den simpelhed som produktet har. I love it! Kan virkelig anbefales!