Indlægget indeholder affiliate links.

For et par uger siden snakkede vi om tubing mascara her på bloggen, og i dag skal det endelig handle om én af de mascara, jeg har opdaget, efter jeg blev bekendt med, hvad tubing mascara er.

Jeg kan lige så godt starte med at sige, at jeg er enormt imponeret over denne mascara. Jeg har tilmed fået flere komplimenter for mine vipper på det seneste, og det er alt sammen tak til denne mascara. Mascaraen findes i flere versioner, og den, jeg skriver om her, er den, der er beregnet til at give volumen – og hold nu op, den giver volumen. Jeg bukker altid mine vipper og har naturligt lange vipper, så længden mangler jeg egentlig ikke, men det er som om, den først kommer til sin ret, når vipperne bliver spredt og der er godt med fylde. Det synes jeg virkelig denne mascara gør. Den får det til at syne, at jeg har flere vipper, end jeg har, og så holder den godt på både volumen og form/buk, så jeg synes mine vipper er ligeså flotte, når jeg har fri fra arbejde, som de er, når jeg møder ind på arbejde.

Formularen er til den våde side, men langt fra så våd at den er svær at arbejde med.  Jeg synes faktisk, den har noget nær den perfekte formular, fordi den er til at arbejde med, uden at man får mascara ud over det hele.

Børsten er lang og tynd med korte, syntetiske hår af forskellig længde, så hårene er kortest på midten og længst i siderne. Jeg tænker, det er formen, der gør, at den giver så meget volumen, fordi den kan nå ind og fange alle de små hår yderst og inderst. Det er ikke en børste, jeg nogensinde havde troet, jeg skulle blive glad for, men jeg er faktisk blevet rigtig glad for den, og jeg synes, den er rigtig nem at bruge og separerer vipperne rigtig flot.

Når først den er på vipperne, holder den rigtig fint. Jeg har ikke oplevet at være blevet sort under øjnene, men det har heller aldrig været mit største problem. Som sagt synes jeg dog, den sidder på vipperne, som den gjorde, da jeg tog den på fra morgenstunden efter en lang dag – og husk, den er ikke engang vandfast!

Det, der kendetegner tubing mascaras, er, at de kan fjernes med varmt vand, og det er også tilfældet med denne. Jeg kan bedst lide at fjerne mascara med en olie, fordi mit øjenområde er lidt tørt til tider, men har man det ikke sådan, så er det da nemt med en mascara, der kan fjernes med varmt vand og tilmed uden for meget gniden.

Alt i alt en rigtig god mascara, der giver et naturligt voluminøst look, og så er den oveni købet rigtig billig at erhverve sig, da den kan købes i Matas for kun 90 kr.