Vinter vejr, selvom der ikke har været alt for meget i det nye år, betyder det ofte tør hud. Når du, så sammen sætter det med at man skal sprite hænder hvor end hen man går, ja, så giver det tørre hænder, eller det gør det i hvert fald ved mig. Hvis der er en ting som jeg HADER og jeg mener virkelig HADER, så er det tørrer hænder. Jeg kan ikke fungere hvis jeg har tørre hænder og jeg skal røre ved noget. Det er decideret ulækker. Derfor er mit forbrug af håndcreme gået op, de to seneste år.

Så jeg fandt en af de ti håndcreme frem som jeg havde liggende. Denne er fra Ecooking. Jeg har været rigtig glad for mange produkter fra Ecooking, men den her er desværre ikke lige min yndlings. Jeg har modtaget den som gave, fra mit arbejde.

ER det et dårlig produktet? Nej det er det sådan set ikke, det er bare en af de håndcreme som ikke trækker ordentlig ind i huden, og det skal en håndcreme bare gør, hvis du spørger mig. Det er en af de vigtigste ting ved håndcreme, de skal trække hurtig ind og, så skal de ikke fedtet. Det står endda bag på dette produktet at det ikke fedter og at det trænger hurtigt ind i huden, men det synes jeg bare ikke at det gør.

Jeg havde taget den her på inden jeg skulle ned i gågaden i Odense og der var nok gået næsten en time, fra jeg havde taget den på, til jeg stod uden foran Føtex og skulle åbne en flaskevand, men det kunne jeg på ingen måde fordi mine hænder var for fedtet. Det var virkelig træls. Jeg har prøvet et par gange nu at tage denne håndcreme på og så skal jeg gøre noget med mine hænder eller de bliver lidt varme, og boom, så har jeg fedtet hænder fra håndcremen. Derfor bruger jeg den nu kun om aften, da den så når at trække ind til morgen efter. På den måde virker den virkelig fin, men ikke I løbet af dagen.

Denne tube er på 75 ml hvilket gør at den er lidt svær at have med i en taske, da den fylder lidt, hvilket også gør den endnu mere praktisk at have derhjemme, men ellers kan jeg godt lide indpakningen. Den her indeholder parfume, men jeg synes ikke den er alt for stærk, men hvis du ikke kan lide parfume i dine cremer, så vælg den der er parfumefri. Det her var desværre en misser for mig!

Hvis du stadigvæk gerne vil købe den, så kan du finde den i Matas eller her til 139,95 kr.