Indlægget indeholder affiliate links.

Efter at have hørt godt om denne hos et par instagrammere, måtte jeg have fingre i den og give den et forsøg.

Den hedder ”crayon” som vel nærmest på dansk kan oversættes til farveblyant/tusch og det passer da også meget godt med konceptet. Det er nemlig en tynd, spids stift i et hylster, hvor man kan skrue mere produkt op. Så ikke helt ligeså farveblyantsagtig som en chubby stick eller den slags produkter. Jeg synes dog, spidsen fungerer meget godt, for det er et relativt blødt produkt, så hvis overfladen var større, tror jeg, det ville være svært at styre. Spidsen gør, at man får en ret præcis applikation uden at få for meget produkt på.

Noget af det, jeg virkelig bemærkede første gang, jeg pakkede produktet ud, var duften. Den har en meget kraftig duft af syntetisk, sød vanilje. Det er ikke en dårlig duft, men selv med låg på produktet kan den duftes meget tydeligt. Det er klart, den aftager, jo længere man har den på, men jeg synes godt jeg kan dufte den lidt løbende, når jeg har den på, så det er lige noget, man skal være opmærksom på, hvis man slet ikke er til det.

Selve produktet er overraskende godt. Det er som sagt meget blødt, og jeg havde derfor også ret lave forventninger til holdbarheden første gang, jeg prøvede det, selvom den jo hedder ”Super Stay.” Mine forventninger blev heldigvis gjort til skamme, og jeg er meget positivt overrasket over holdbarheden. Den skal lige have lidt tid til at sætte sig, men når den har sat sig, kan den sagtens holde nogle timer. Farven aftager lidt, men det gør mig ikke noget. Normalvis påfører jeg den om morgenen og igen efter frokost. Så har jeg pæne læber igennem hele arbejdsdagen.

Den kommer i en række forskellige farver, og nogle af de mørkere farver står allerede på min ønskeliste til efteråret. Den farve jeg har, 15 Lead The Way, er meget pigmenteret og mat, hvilket giver et rigtig flot look, hvis I spørger mig. Jeg forestiller mig, at det er generelt for dem alle.

Alt i alt et rigtig godt, billigt alternativ til en læbestift, der holder længe og er nemt at påføre på farten, uden den føles stram eller tør på læberne.

Den kan købes i Matas for 80 kr.