2020 blev ikke rigtig det år som nogen af os forstillede os det ville blive. Derfor skal jeg også ærlig indrømme at jeg ikke fik lagt så meget makeup i 2020. Når man har maske på, på arbejde og man ikke skal nogen steder hen i weekenden, så går makeuppen lidt i glemme bogen, eller det har det i hvert fald gjort ved mig. Jeg vil dog prøve her i 2021 at blive lidt bedre til at få lagt min makeup, bare fordi jeg synes det er lidt hyggeligt. Men lad os kigge på mine favorit produkter fra 2020. 

Clinique Even Better Refresh Foundation [CN 10 alabaster] 
Sidste år nævnte jeg Fit Me Luminous + Smooth og den vil jeg faktisk gerne nævne i år igen, for den er jeg stadigvæk rigtig glad for, MEN denne foundation fra Clinique har virkelig fundet en vej til mit hjerte. Jeg er rigtig glad for den her foundation. Den er så nem at bruge, og så holder den rigtig fin på huden. Den gør ikke at huden ser tør ud, hvilket har været et problem for mig de sidste par år. Jeg påføre den ofte med fingerne, og får et dejlig naturligt look. Man kan sagtens bygge den op, men det har jeg aldrig rigtig haft behov for, da den dækker fint med en påførelse. ELSKER den og kommer nok til at købe den igen her i 2021. 

Tarte Merry Metals Highlighter Brush 
Jeg ELSKER den her highlighter pensel og den har gjort at jeg er blevet glad for nogle af mine highlighter som jeg aldrig rigtig har været så glade for da dem gør dem mindre glitter agtig, men gør at produktet ligesom smelter bedre ind i huden. Den påføre bare highlighter utrolig flot og det er nærmest den eneste pensel jeg har brugt i 2020. Hele sættet kan du se en anmeldelse på her.

MACs Soft & Gentle 
Jeg var faktisk ikke så glad for den her highlighter, men på grund af den pensel som jeg lige har nævnt, så er jeg blevet utrolig glad for den. Den er så flot på huden, men hvis man ikke får den påført ordentlig kan den godt have lidt for meget glimmer i sig, men i sammen spild med penslen fra Tarte, er den så FLOT og er helt sikker den highlighter jeg har brugt mest i 2020.

Real Techniques Setting Brush 
Jeg har nævnt den her pensel på bloggen før. Da jeg startede med makeup havde jeg nok aldrig nogensinde valgt en pensel på denne størrelse til at påføre pudder, men det gør altså virkelig en forskel at man kan kontroller påføring af pudder så meget, fordi penslen er så lille. Jeg bruger den hver gang jeg påføre pudder og det som er fedt med denne pensel er at du ikke overdriver din påførelse af pudder, da den ikke samler alt for meget op. 

Klar lip Gloss [Essence Shine Shine Shine wet look gloss]
Det behøver ikke specifikt at være den her lip gloss, men det er bare den jeg har brugt i 2020 og så skal det være den klare lip gloss.  Jeg vil dog gerne tale for den her lip gloss, for den er utrolig behagelig at have på læberne, den klister ikke og så forsvinder den på en utrolig rar måde fra læberne, imens man har den på. Den føles dejlig blød på læberne når man påføre den og så har den en dejlig duft. Det er ikke en mega stærk duft, men du kan lige dufte den en gang imellem, og så smager den ikke grimt! Men kan vi lige snakke om looket af en klar lip gloss? Det er måske noget af det mest simple, MEN hold nu op hvor ser det bare godt ud! Jeg elsker selv rødelæber, men et sæt læber med klar lips gloss, ser altså bare super flot ud og så passer det til alt makeup!