2020 blev et år hvor jeg fokuserede endnu mere på hudpleje end jeg har gjort før. Min hud er nemlig blevet mere problematisk de senere år og jeg prøver virkelig at få den tilbage til normal, men så ramte corona og masker blev introduceret og lad mig bare sige at det var og er min hud ikke glad for. Men hud betyder intet i forhold til at passe på hinanden, og derfor har jeg fået prøvet lidt forkskelligt af i løbet af året. Her kommer min top 5 over de produkter som jeg har været virkelig glade for. 

Origins Ginzing SPF 40 
Solcreme er blevet et fast element af min hudpleje rutine og det har det været i flere år. Jeg har også sagt det før, men jeg kan vitterlig mærke forskel på min hud når jeg bruger solcreme og hvis jeg ikke gør. Men nogle gange kan det virkelig være svært at finde en som man synes der er rar og nem at bruge. Men denne dagcreme fra Origins Ginzing serie er virkelig lækker og, så indeholder den tint, hvilket giver lidt ekstra til ens hud. Farven er meget bedre end den fra WASO serien fra Shiseido som jeg også har snakket om før. Den giver et meget let dække, men som sagt får huden lige lidt glød af det. Den fungere super under makeup. Et rigtig godt produkt med SPF40, så ingen klager herfra. Indpakning er også dejlig nem. 

Clinque Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate 
Jeg ved godt at den her også var med fra mine top 5 fra 2019, men det er nok det produkt jeg har købt flest gange. JEG ELSKER DET! Jeg har givet det til alle jeg kender i gave, og alle har været super glade for det. Det er nok et af de mest simple produkter jeg har i min rutine, men det er et af de produkter som bare gør en forskel! Derfor blev jeg også nødt til at have det med igen, da det bliver ved med at komme tilbage i min rutine. 

Garnier Micellar Rose Water Cleanse & Glow 
Jeg skal være ærlig og sige at grunden til at jeg ville prøve dette produkt var fordi jeg synes den var pæn. Ja jeg ved godt at det ligesom ikke er grund nok, men jeg har prøvet de andre versioner de har i deres serie af micellar water, og de har allesammen været okay. Men den har overrasket mig faktisk, da jeg synes den var bedre end de andre jeg har prøvet. Den kunne faktisk tage min mascara af uden at jeg skulle stå og skrubbe får at få det af, hvilket jeg ofte synes man skal med disse micellar makeup fjerner. Den havde en meget behagelig duft. 

Ole Henriksen H2O Toner 
Det her produkt har Tanja lavet et indlæg omkring, og jeg må bare sige at jeg også har været utrolig glad for det her produkt i 2020. Det er en toner som jeg synes alle burde eje. Jeg bruger den kun om aften som er anbefalet. Den skal hjælpe med mørke pletter og fine linjer samt rynker og hjælpe med ujævn hud. Det er bare et solidt godt produkt. 

Algenist  Genius Ultimate Anti-aging melting cleanser 
Algenist er et mærke som jeg ikke interesseret mig alt for mig for, men de produkter jeg, så endelig har fået prøvet de har virkelig været gode. Derfor må jeg lige kigge deres vej lidt mere her i 2021. Men denne ansigtvask, er lidt som en balm, men er i en mere flyende form end de traditionelle vi kender som ofte er til at fjerne makeup med. Den her er så dejlig mild mod huden og så er den også fugtgivende. Den er virkelig lækker at bruge da den først bliver til en olie på huden, i mens man arbejder den og herefter tilføjer man vand, og så ender man med en let mælke rens. Og så skylder man den af. Hvis du har lidt tør og sensitive hud, så er det her helt sikkert et produkt du skal se nærmere på. Jeg har også skrevet om det her produkt før på bloggen. 

Det var min top 5 fra 2020, så hvad var din top 5 af hudpleje produkter i 2020?