Pudderdåsernes Tørshampoo 
Jeg nævnte i min anmeldelse af Pudderdåsernes vaskebalsam at jeg have købt deres tørshampoo og ved at placere den i min favoritter, så kan I nok godt gætte at jeg er glad for den. Jeg har virkelig prøvet mange forskellige tørshampoos men det er altså ikke alle der er lige gode, og af den grund holder jeg mig for det meste til den fra Batiste. Men jeg måtte bare prøve Pudderdåsernes. Jeg kan rigtig godt lide den og har du finere og tyndere hår end mig, så kommer du til at elske den. Batiste tørshampoo kan være lidt heavy, men det er den her ikke. Den er virkelig let og suger stadigvæk fedtet. Den holder også rigtig godt i løbet af dagen, så man ikke ender med fedtet hår i slutningen af dagen. 

Kan købes på deres egen shop lige her til 129,95 kr.

Dior Backstage Eyepalette 003 Amber Neautrals 
Jeg har haft mine øjne på Diors Backstage serie lige siden den er kommet ud. De bliver også ved med at udvide den og jeg kan godt forstå det. Det er sådan nogle flotter produkter som kommer ud fra den serie.Jeg valgte den øjesnkygge palette som hedder Amber med rødlig/kobber farver i. Paletten indeholder en Primer, Bronze highlighter, Sculpting powder, 3 shimmers og 3 matte farver. Så i alt 8 øjenskygger. Den er så flot og til efteråret, bliver det min go to palette. Primeren der er med, virker super godt, og øjenskyggerne er pigmenteret og nemme at arbejde med. ELSKER den her.

Kan købes i Matas og magasin til 379,95 kr 

Pudderdåsernes Vaksebalsam 
Tænker ikke at jeg behøver at sige så meget om det her produkt, da jeg lavede en anmeldelse i sidste uge. Det er bare et super produkt, og har du været bange for vaskebalsam (som jeg har været), så er det her et virkelig godt sted at starte! Elsker det her produkt! 

Kan købes på deres egen shop lige her til 179,95 kr. 

Banila Co Clean it Zero Cleansing Balm Original 
Jeg er ved at dyppe mine små fødder ned i koreansk hudpleje. Jeg har sat et mål om at prøve koreanske solcreme, da de skulle være meget bedre end hvad de producere her ved os og det projekt er jeg også begyndt på. Men jeg har nu også fundet en cleansing balm som jeg er blevet rigtig glad for. De sælger den her alle steder hvor du kan købe koreanske produkter, så jeg måtte prøve den og jeg er ikke skuffet. Den dufter vildt godt og er utrolig nem at bruge. Den kan godt have lidt problemer med min ene clinique mascara, men hvis den lige for lov til at sidde lidt, så går det fint. Den indeholder botaniske stoffer, vitamin E og C som hjælper med en sund frisk hud. Den er fri for mineralske olier, sulfater, alkohol og farvestoffer. Den efterlader ikke et filter på huden når du skyller den af. Der er forskellige slags, så skal også lige have prøvet nogle af de andre. 

Den kan købes ved dermaspace  til 199,00 kr. Det er et rigtig fint sted at handle. 

Rituals Miracle Longlasting Eyeshadow Stick in Sand Shimmer 

Det produkt jeg nok har brugt mest i marts måned er denne eyeshadow stick. DEN ER BARE SÅ NEM! Det tager 2 sekunder at ligge en pæn øjenskygge med den, og det er bare dejligt hvis man hurtigt skal ud af døren. Jeg har snakket om den et par gange på bloggen, så jeg vil ikke sige så meget. Men det er et super produkt, der ser pænt ud og holder super godt i løbet af dagen. De må gerne lave nogle flere farve hvis de ikke allerede har gjort det! 

Jeg kan ikke finde den på deres hjemmeside, men måske de stadigvæk har den i deres butikker.