Jeg ved godt at vi er ved at være færdig med Februar, og at dette indlæg er meget forsinket, men nu kommer det alligevel.

Vild Nord Collagen Beauty Remedy
Sidste år der begyndte jeg at prøve forskellige “Beauty” vitaminer, gerne med fokus på hud. Jeg har prøvet lidt forskelligt og har ikke set den helt store forskel. Men jeg startede 2021 med at udforske collagen, da det ligesom er niveauet over “beauty” vitaminer. Det er lang tid siden at min hud har været så flot som den er lige nu, og jeg betænker at det er dette produkts skyld. Jeg bliver ved med at bruge den og så skal jeg nok lave en anmeldelse, men jeg har i hvert fald været glad for at bruge det, også selvom smagen ikke er min yndlings.

Algenist Power Recharging Night Pressed Serum
Jeg har snakket om dette produkt på bloggen før. Jeg har nemlig en god modtaget det som en prøve, og jeg forelskede mig lidt i det. Nu har jeg så endelig taget mig sammen og købt en full size, og jeg har på ingen måde fortrudt det. Det er en virkelig lækker serum, og den gør bare min hud flottere. Ellerede efter to dages brug kunne jeg se forskel og så er teksturen bare nem at arbejde med og den milde duft er så behagelig *chef’s kiss*

Clinique Superdefense SPF25
Endnu en solcreme som jeg havde på min liste som jeg fik prøvet og som er faktisk er ret vild med! Den trækker så lækkert ind i huden og fedter på ingen måde, hvilket mange solcreme gør og derfor kan det være så svært at finde en man kan lide. Men den her er virkelig lækker og jeg er faktisk overrasket over hvor glad jeg er blevet for den.

Nuxe Rêve de miel hand and nail cream
I disse corona tider er der nok mange af os der render rundt med tørrer hænder, på grund af alt det sprit der nu er blevet introduceret ind i vores dagligdag, og med god grund. Men håndcreme synes jeg altid er svært, fordi de skal fugte, men på ingen måde fedte. Den her er virkelig dejlig at bruge, den trækker hurtigt ind, og fedter ikke. Så man behøver ikke at vente i mega lang tid før man kan bruge sine hænder igen.