April har været en mærkelig måned, har det ikke? Det plejer at være der, foråret kommer, og vi begynder at søge ud i solens stråler så meget, vi overhovedet kan. Sådan har det jo af gode grunde ikke været i år i hvert fald ikke for mig, men hvis man ser på mine favoritter, skulle man tro, jeg har besluttet mig for, at sommeren er her!

Sommernegle fra 2017

Jeg købte disse to i New York tilbage i sommeren 2017, og i år skulle jeg faktisk have været tilbage, men det er selvsagt udskudt indtil videre. Dengang købte jeg dem, fordi alle influencere alle steder på de sociale medier rockede et look med skiftevis røde og pink negle, og jeg var vild med det. Se det her. Kombinationen af de to farver minder mig om min sommer i New York, og jeg bruger den derfor ofte. Du kan bruge hvilken som helst rød og pink neglelak. Mine er fra Sally Hansen – jeg tror ikke, man kan få netop disse i Danmark mere, men jeg er vild med dem. De er som sagt købt i sommeren 2017, og de har overhovedet ikke ændret sig i konsistensen siden.   

Clarins Joli Rouge læbestift i 732 Grenadine

Jeg indrømmer, at det ikke er meget makeup, jeg får brugt i disse dage, hvor der nemt kan gå 14 dage, uden jeg forlader min lejlighed, men hvis jeg skal undgå at blive fuldstændig sindssyg, har jeg brug for at gøre lidt ud af mig selv bare en gang imellem. Derfor bruger jeg enhver lejlighed, jeg har, om det så bare er et videomøde, til at smøre lidt læbestift på. Denne fra Clarins har jeg brugt som den eneste i april, og jeg er vil med, hvordan den føles på læberne, farven og holdbarheden. Den minder tilpas meget om mine egne læber i farven til, at det endda ser pænt ud, når den begynder at falme. Hvis du vil læse mere om den, har den sit eget indlæg her.

Fodbad

Jeg ved, jeg har nævnt denne før, men det er seriøst undervurderet og særligt her op til sommer. Det er blevet en ret god vane for mig at tage fodbad én gang i ugen, og jeg føler mig næsten som et nyt menneske bagefter. Jeg benytter samtidig lejligheden til at friske mine negle op, file dem ned og lægge et nyt lag neglelak.

Origins Drink Up Intensive Overnight maske

Det er vist ikke første gang denne maske er blandt vores favoritter, og det er altså med god grund. Den har endda sit eget indlæg her. Det er altid den, jeg vender tilbage til, når min hud virkelig mangler en god portion fugt, og det har min hud virkelig haft brug for i april. Jeg har været så uheldig at løbe ind i en allergisk reaktion og noget eksem, så min hud har været tør og øm. Normalt ville jeg ikke anbefale andre at bruge andet end den kedeligste fedtcreme på markedet, men den havde jeg ikke i skabet, og jeg måtte have noget fugt NU!, så det blev denne, og selvom den sved helt ad H til, så har fugten gjort underværker for min tørre, sprukne, sensitive hud.

Balsam

Det er noget tid siden, jeg klippede mit hår kort, og fordi det er rigtig fint i teksturen, stoppede jeg med at bruge balsam. Jeg oplevede, at balsam – uanset mærke – vejede mit hår ned. Nu, da frisørerne har haft lukket, er mit hår lige så stille vokset sig ned over skuldrene, og balsam har virkelig gjort underværker i forhold til at tæmme alle de små flyvske hår, der har været helt elektriske i mangel på fugt. Jeg tror, jeg skal have gennemskuet, hvordan jeg bruger balsam, når mit hår er kort, næste gang jeg bliver klippet.