Jeg har det altid svært med nye mascaraer. Ved første øjekast kan store børster virke overvældende, små børster virke ineffektive og konsistensen kan være for våd eller for tør. Med denne mascara virkede børsten for stor, og jeg var faktisk allerede negativt stemt, fordi jeg havde købt den under fanen ”vandfast,” men det viste sig, at den slet ikke er vandfast men blot langtidsholdbar. Øv.

Det har dog heldigvis vist sig at være en positiv overraskelse, for jeg kan virkelig godt lide denne mascara. Jeg har hurtigt vænnet mig til børsten, som er større, end jeg normalt ville foretrække. Jeg er stadig usikker på, hvad fordelen ved sådan en stor børste er, men jeg synes i hvert fald ikke, der er noget negativt ved den. Jeg kan godt lide, at det ligner rigtige hår, da det gør dem mere bevægelige og fleksible, men selve stammen er fast.

Konsistensen er nok nærmere til den tørre side end den våde. Den er ikke knastør, således at den er umulig at arbejde med, men lige tilpas nok til at man kan arbejde med den og den sætter sig, uden man har mascara ud over det hele. Det er en kæmpe fordel i min bog, for jeg kan bestemt ikke lide mascara, der er for våde, da de er svære at styre.

Jeg synes, den fanger vipperne godt, og giver både længde og volumen. Samtidig synes jeg også, den holder formen rimelig godt, når jeg bukker mine vipper. Jeg har endnu ikke fundet en mascara, som jeg synes holder formen 100%, men jeg ved egentlig heller ikke, om det er muligt, da mascara naturligt vil tynge vipperne lidt. Jeg synes dog, at denne gør et ret godt job, og fremhæver vipperne flot.

I forhold til holdbarheden er jeg faktisk også positivt overrasket, selvom den ikke er vandfast. Den er langtidsholdbar, og jeg har ikke oplevet, at den smitter af over eller under øjet. Samtidig er den nem at fjerne igen uden for meget skrubben frem og tilbage, så det er jo et kæmpe plus.

Den sidste lille positive bemærkning herfra er, at produktet er vegansk.

Den kan købes for 185 kr. hos Matas, Magasin og Sephora, og jeg synes, det er en helt fair pris, hvis man sammenligner med lignende store mærker.