Fugt er altid en god ting, også selvom man har fedtet hud. Min hud har dog ændret sig over årene, og fugt er jeg blevet endnu mere glad for jo ældre jeg er blevet. Derfor har jeg også prøvet at indføre mere fugt ind i min hudpleje rutine, uden at skulle bruge 100 forskellige produkter.

Da jeg var inde for at finde nogle gode koreanske solcreme, faldt jeg over denne toner. Jeg har lidt rødme i mine kinder og jeg har hørt at Grøn te skulle være utrolig godt bruge mod rødme. Den skulle også fugte huden rigtig godt, så derfor gik jeg med dette produkt.

Ingredienserne ser rigtig fine ude, der er dog perfume i, men det ligger længere ned på ingredienslisten, så det er ikke en overpowering perfume i. Den dufter rigtig godt, hvis du spørger mig, den dufter ren, og duften er ikke forstærk. Super ingrediensen er som jeg allerede har nævnt, Grøn te.

Jeg påføre det her produkt med mine hænder. Jeg heller lidt ud i min hånd, smøre det let ud i mine hænder og så presser jeg det ind i huden. Det trænger hurtigt ind i huden, og hvis jeg føler min hud har brug for ekstra fugt nogle dage, så påføre jeg flere lag af produktet. Jeg lader det lige tørre ind i mellem, og så påføre jeg endnu et lag. Ved at gøre det kan du virkelig få givet din hud noget fugt, og det fungere super godt med det her produkt. Det klister ikke, og den trækker super hurtigt ind i huden.

Jeg føler ikke at det er et wauw produkt, men jeg kan virkelig godt lide det. Det er dejlig blid på huden, imens du stadigvæk kan se en forskel på når du bruger den. Det er virkelig også drøj i brug, så det er helt sikker pengene værd. Jeg synes også at jeg har set en lille effekt på rødmen i min hud når jeg har brugt dette produkt. Når jeg ikke synes det er et wauw produkt, betyder det at det ikke gør noget overnight, men at der sker noget hen af vejen og som du bruger produktet.

Du kan købe den her Dermaspace til 189,00 kr.