Nogen gange er det som om, Maria og jeg deler en sjette sans. Har I det mon også sådan med jeres allernærmeste? Sådan var det i hvert fald for os i dette tilfælde. Jeg læser altid tilbudsaviser (min guilty pleasure) og i den forbindelse havde jeg set, at Rema har en del produkter i kategorien personlig pleje, som de tydeligt har markeret med ”vegansk.” Det synes jeg er enormt god stil, fordi det gør det nemmere at være vegansk, når tingene er tydeligt markeret, men også fordi det gør det nemmere for den gennemsnitlige forbruger at tage gode valg, når de har mere information. Allerede den gang var jeg lidt lun på idéen om at prøve produkterne, for let’s face it, hudpleje kan jo koste en formue. Et par måneder efter kom Maria og pitchede idéen: hverdagens helte. De produkter man kan opstøve som led i sin normale hverdag – altså produkter du kan købe, når du alligevel køber dit rugbrød i supermarkedet.

Indtil videre har det primært været Marias domæne, men nu er det langt om længe blevet min tur. I dag skal det handle om Remas produkter. Hvis du handler i Fakta, kan du se Marias indlæg her.

Rema 1000 Procare Facial Cleansing Foam

Rema har to ansigtsrens i deres sortiment. Den ene er en gel, og den anden er denne skum. Jeg er personligt ikke så meget til skum, men det var alligevel den, der røg med hjem, da den er vegansk, og indpakningen består af 50% genanvendt plast. Idet der er tale om en skum, er det nok klart for de fleste, at produktet skal pumpes ud. Ud kommer der en let og luftig skum, som er nem at fordele og massere ind i huden, ligesom den også er nem at vaske af. Alt i alt synes jeg, den fungerer rigtig fint. Både indpakningen og selve produktet gør det, de skal, men som det er med alt skum, der kræver en pumpe, så er indpakningen lidt større end for en tube med gelcleanser for eksempel. Det eneste lille minus, der er ved produktet, er, at den dufter ret kraftigt. Det er ikke noget, jeg er vant til ved mine cleansere, og det virker helt ærligt lidt unødvendigt. Duften er god og behagelig, varm og nøddeagtig. Den indeholder ”cocos nucifera water,” som er kokosvand – måske det er det, den dufter af. Det er ikke en duft, der bliver hængende, men jeg forventede bare ikke duft, så derfor har jeg måske bidt ekstra mærke i det. Hvis du kan leve med en duft af kokos, og at rensen er en skum, så kan du roligt smide denne cleanser i kurven for blot 29 kr. næste gang, du handler i Rema.

Rema 1000 Organic Circle Ansigtscreme

Hvis du tager et kig på Remas hjemmeside, har de et væld af ansigtscremer, og der var da også flere at vælge mellem i min Rema. Valget faldt på denne, da jeg godt kan lide, at den kommer i en pumpe, men de har også andre ansigtscremer, som kommer i små krukker med skruelåg, hvis man er mere til det – de var tilmed billigere. Jeg er ikke væltet bagover af denne creme, men det havde jeg heller ikke forventet til 39 kr. Derimod synes jeg faktisk den gør det ret godt som en helt almindelig basiscreme. Den har fugtet min hud helt fint her i august uden at tilstoppe mine porer og give urenheder, og så er den nem at fordele og har en meget let og tynd konsistens, indtil den er smurt ud. Den trænger hurtigt ind og efterlader huden fugtet og blød. Jeg tror ikke helt, den vil være nok til mig til vinter, når min hud har tendens til at blive lidt tør, men har man en helt normal hud, der ikke har tendens til hverken det ene eller det andet, så synes jeg, det er en rigtig fin creme.