Det skal i dag omhandle et produkt, som jeg har nævnt i mine november favoritter: nemlig Gosh Waterproof Eyeshadow pen. I det indlæg nævner jeg farven Copperi, men det er ikke kun den farve, som har fået noget kærlighed her på det sidste. Jeg har brugt det her produkt i mange år, og det var den første form for primer, jeg nogensinde brugte, og jeg har altså altid været glad for dem. De kan sagtens bruges som primer under en pudderøjenskygge, men her på det sidste har jeg brugt dem alene. I november snakkede jeg om, at der er kommet et nyt design, men at jeg ikke vidste, om det var de samme ingredienser. Jeg tog kontakt til Gosh og fik svar tilbage, at det er præcis de samme ingredienser, så der er bare kommet et nyt design og nye navne. Jeg har kigget lidt på navnene, og de har taget ”Love That” væk fra navnet, hvilket vil sige, at Love That Copperi er blevet til Copper, så det er ikke så svært at konvertere fra de farver, som jeg har til det nye design og navn. Jeg købte mine, da de var ved at skifte design, for da var de på tilbud. Jeg har haft dem liggende længe men aldrig fået dem åbnet, så de var helt ubrugte, hvilket er en skam, så det er godt, jeg er kommet i gang med at bruge dem.

Love That Pink  og  Love That Violet! er ikke skrigfarver på nogen måde, tværtimod er de mere i pastelgenren. Love That Copper! er den, der har mest pigmentering. Love That Real Gold! ogLove That Champagne! er præcis de farver, som navnene indikerer. Love That Gold! farven er en mere brun guld.

Pigmenteringen er udmærket. Hvis du påfører dem direkte uden at blende den ud i kanten, så er de virkelig pigmenterede, men farven kan godt forsvinde lidt, når man prøver at blende dem ud, MEN de forsvinder ikke helt, og de kan nemt bygges op i farven. Jeg blender gerne efter hvert lag, fordi jo tyndere lag, jo mindre chance er der for, at de samler sig i min globelinje. Efter 2-3 lag rammer jeg gerne den intensitet, som jeg går efter, og det tager på ingen måde lang tid.

Konsistensen er cremet men mere tør end en våd, som nogle cremeprodukter godt kan være. Jeg kan virkelig godt lide konsistensen, da den er nem at arbejde med, og den holder godt på øjenlåget. De tørrer ikke hurtigt ud, og der står også, at de kan holde i 24 måneder, efter man har åbnet dem, hvilket må være korrekt, da mine aldrig rigtig er tørret ud.

Jeg har fedtede øjenlåg (de kan virke lidt olierede), men jeg kan godt bruge det her produkt uden primer under, det gør bare, at når jeg kommer til aftenen, så har de samlet sig lidt i min globelinje, men bruger jeg en primer under, så sidder de, som de skal, hele dagen.

Jeg kan rigtig godt lide det her produkt, og er det er rigtig godt til dem som ikke gider at gå i krig med pudderøjenskygge, og hvis man gerne vil have det skal gå lidt hurtigt og det skal holde hele dagen, så er det her et perfekt produkt.

De kan købes på  www.goshcopenhagen.dk til 89,95 kr