Jeg har læst et sted, at Instagram har over 700 millioner brugere. Det er altså virkelig, virkelig mange, og derfor kan det også være lidt en jungle at finde de gode profiler, og ens feed bliver hurtigt uoverskueligt, hvis man følger for mange. Derfor vil jeg i dag komme med de fem profiler, som jeg holder mest af at følge, når det kommer til beauty!

 

Lisaeldridgemakeup

Hun er og bliver simpelthen bare fantastisk. Professionel makeupartist som også er at finde på Youtube, hvor hun fremstår som verdens sødeste! Hun deler flotte billeder af looks på sig selv, looks på kendisser, looks på modeller og de produkter hun arbejder med. Hun er gudesmuk, og så virker hun samtidig bare helt nede på jorden.

 

Makeupbymario

Kim Kardashians makeupartist, der deler billeder (og videoer) af sit arbejde på flere forskellige kendisser, sine teknikker og produkter samt nye trends og produkter. Han er god at følge, hvis man ønsker lidt af det hele – jeg er specielt imponeret over de looks, han lægger op, og så er han bare sjov!

 

Mannymua733

Det er næsten umuligt at snakke beautygurus I 2017 uden at have en fyr med makeup med på listen. Manny laver de flotteste, glowy looks, hans forvandling før/efter makeup er sindssyg, og så har han nok verdens sødeste lille hund Zaya. I kan også finde ham på youtube.

 

Pixiwoos

Makeupartist som mange nok kender fra Youtube men som også er med bag RealTechniques. Hun poster billeder af looks på sig selv, sin hverdag, sjove ting og hendes personlige favorit produkter. På den måde virker hun lidt mere menneskelig end mange af de andre på min lille liste, og så er hun jo bare sindssygt smuk!

 

Ryanrichman

Hår, hår, hår og atter hår. En kategori der ofte overshines lidt af vilde makeuplooks, men hos Ryanrichman handler det om håret. Han arbejder med kendisser, billederne er smukke, og det er hans kreationer også. Nogle looks er vilde på den der måde, som kun kendisser kan komme afsted med, mens andre looks bare er fantastisk flotte!

 

Til sidst lige lidt ananas i egen juice, for I kan nemlig også finde os på Instagram lige her!