Hvis du ikke kender til dette mærke, så er det startet af Millie Bobby Brown som spiller Eleven i Stranger Things. Hun er ikke særlig gammel hvilket mange mennesker pointeret da hun annonceret mærket og det er en af de ting man skal have som bagtanke når man kigger på mærket. Jeg valgte at prøve to forskellige produkter fra mærket. En mascara og deres magic gel micellar cleansing  gel. Min første indskydning var at prøve en af deres blushes, men da jeg er på no buy af blushes i år, gik den ikke rigtig. Så tænkte jeg at mascara måske lige var det jeg skulle begiv mig ud da jeg elsker mascara og en makeup fjerner kan man altid bruge. 

Built to lash 
Lad os starte med mascaraen. Jeg har nævnt her på bloggen at jeg er i gang med at lede efter en god mascara og det har ikke været let for mig. Så jeg tænkte måske denne ville være den mascara jeg har ledt efter, men jeg kan med det samme sige at det var det ikke. For det første så var min indpakning lidt misfarvet, det lignede at der var et eller andet det var løbet ud og havde efterladt lidt misfarvning på indpakningen. Den var utrolig tør da jeg brugte den for første gang, hvilket var overraskende da det altid plejer at tage noget tid for dem at tørre ud. Men den gav et meget naturlig look. Men denne mascara blev desværre ikke siddende hvor den skulle. Den endte nemlig under øjne på mig, men igen det er intet nyt for mig når det kommer til mascara. Jeg var faktisk lidt glad for den børste som er på denne mascara, det var så lige indstil den faldt af og så blev siddende ned i tuben. Jeg fik den dog op igen, men den er altså lidt svært at påføre mascara uden en børste. Så alt i alt så vil jeg bare sige nej til denne mascara. Den er simpelthen ikke penge værd, du kan finde mange andre der kan mere og er billigere, så bare nej til dette produkt. 

Magic micellar cleansing gel 
Jeg har prøvet denne type makeup fjerner før, sidste gang var det fra Garnier og det var ikke en positiv oplevelse, jeg var i hvert fald ikke glad for det produkt. Derfor tænkte jeg, hvorfor ikke prøve med sådan et her produkt en gang til, det kunne jo være at jeg vil elske det. Elskede jeg den her? Nej det gjord jeg ikke, MEN det er ikke et helt dårligt produkt. Jeg var faktisk overrasket over hvor god den var til at fjerne makeup. Mascara skal have lidt hjælp, den skal lige have lov til at sidde på vipperne i nogle sekunder før den begynder at opløse den, men den tager mascaraen af. Den klumper mascaraen lidt sammen og så kommer den af i små klumper. Der kan dog godt sidde lidt mascara tilbage på vipperne, så det skal man lige være opmærksom på. Det jeg godt kan lide er at man kan påføre det med fingerne og man behøver ikke at bruge vatrondeller, men man kan godt man bruge vatrondeller til at tørre den af med, eller man kan vaske det af med vand, hvilket er det jeg altid gør. Jeg kan rigtig godt lide den til at fjerne mit ansigt makeup, men den svier altså for vildt nogle gange når man bruger den til at fjerne øjenmakeup. Den ene dag var jeg sikker på at jeg var blevet blind, det var jeg heldigvis ikke,  men det gøre lidt ondt. Så den er god til ansigt makeup, men jeg vil ikke anbefalede den til øjne, med mindre du godt kan lide lidt sviende øjne, når du tager din makeup af. Indpakning er jeg til gengæld rigtig glad for. Den fungere nemlig til UG! 

Så jeg var ikke så heldig med de to produkter jeg fik valgt, men jeg glæder mig til at se hvad hun gør  dette mærke til, eller om det bare var et kort projekt imens hun var vildt populær og havde the hype med hende.