안녕하세요 (annyeonghaseyo)! Koreansk hudpleje har været oppe og vende i nogle år ny, inden for beauty området, og jeg skal ærlig indrømme at jeg hoppede på hele det der BB cream trend der var. Derefter var det lidt som om at det blev lidt glemt, og så er det komme med fuld skrald igen. Denne gang er jeg dog ikke hoppet med på vognen, men jeg har virkelig tænkt på at gøre det mange gange, så nu er jeg endelig kommet i gang med mit første produkt. Helt tilfældigt fandt jeg Cremorlab da jeg kiggede rundt på Matas hjemmeside.

Hvis man ikke kender til Cremorlab så har Matas denne fine beskrivelse af mærket.

“Cremorlab er baseret på det mineralholdige kildevand fra den koreanske Geumjin kilde, der har en dokumenteret fugtgivende og beroligende effekt på huden. Cremorlab tilbyder tre serier: T.E.N Cremor til den sensitive hud, der har brug for fugt og lindring. Hydro Plus til den ekstra tørre hud, der også har brug for næring. O2 Couture med oxygen-teknologi, der fylder huden med hurtigabsorberende fugt, der efterlader den spændstig og glat.”

Jeg skulle bruge en ny ansigtvaske og jeg faldt over deres O2 Couture Marine Algae Cleanser. Den skal gå fra gel til skum, og jeg har godt nok sagt at jeg ikke ville bruge skumrens igen, men da jeg har hørt så meget om at Korea formulere deres skumrens mildere, så tænkte jeg at det burde gå. Dette produkt kommer fra deres T.E.N Cremor til sensitive hud serie, og derfor tænkte jeg igen at den nok ville gå godt i spænd med min hud.

Selve indpakningen er jeg ret vild med, den er nem at bruge, den dufter dog ret kraftig af parfume, og det er jeg ikke altid lige glad for. Den har de har små perle i sig, men det er ikke nogen du kan mærke på huden. Den er meget nem at bruge og fungere rigtig fint. Men den er desværre lidt for hård for min hud. Med det mener jeg at den simpelthen tørre min hud lidt ud når jeg bruger den, og nu når vi er gået ind i de koldere måneder, så er det bare ikke en god kombination. Så derfor er det ikke et produkt der fungere med min hud. Men har du lidt fedtet og sensitiv hud, så tror jeg faktisk at du vil blive rigtig glad for den. Den hjalp med min urenheder da jeg brugte den, men den gjord som sagt bare min hud lidt mere tør. Så det er ikke et dårligt produkt, men desværre bare ikke et produkt der fungere med min hud.

Jeg vil dog kigge lidt nærmere på det her mærke, da jeg synes deres produkter er spænende og så tænker jeg også at jeg snart skal have fundet noget Koreansk makeup som jeg kan få afprøvet, så hvis du har et forslag, så høre jeg det gerne!

Den er på tilbud til i morgen! Men den kan købes her www.matas.dk