Solcreme til ansigtet er en af de ting som jeg ikke kan leve uden. Det er også en ting som jeg har nævnt flere gange her på bloggen. Jeg elsker solcreme, men de er ikke allesammen lige gode. Især ikke til ansigtet. Det kan være virkelig svært at finde en som man bare forelsker sig i. Jeg har dog flere gange nævnt Formula 10.0.6 Picture perfect Day Daily Moisturizer SPF 15 den har jeg været virkelig glad for og Origins Ginzing SPF 40.

Nu er jeg dog dykket ned i de koreanske solcreme, da de skulle være så meget bedre end i hvertfald de amerikanske, og de europæiske. Solcreme kan godt bliver en dyr omgang, men jeg prøver virkelig på at det ikke bliver det, da man burde påføre flere gange om dagen. Jeg skal ærlig indrømme at jeg ikke har fundet en super løsning på at få påført flere gange i løbet af dagen, men jeg arbejder på det.

I dag skal vi kigge på Cosrx som er et mærke man ofte støder på når man kigger på koreansk hudpleje.

Jeg kan rigtig godt lide denne solcreme, men jeg ved også at nogle godt kan finde den lidt fedtende. Jeg bruger ikke en dagcreme under den, da jeg synes den giver god fugt i sig selv. Den trækker hurtigt ind og så ligger den rigtig fint under makeup.

Hvis man kigger på ingredienslisten, så ser den også fint ud, det eneste er at den indeholder alkohol, men da den ingrediens er nede af på listen gør det ikke så meget. Og så indeholder produktet perfume. Her vil jeg dog sige at det er en meget mild duft, og det er også en behagelig duft. Jeg kan virkelig godt lide duften.

Jeg har sensitiv hud og den har på ingen måde irriteret min hud. Den indeholder også aloevera og bliver beskrevet som en soothing sun cream og det synes beskriver den meget godt. Den efterlader ikke et hvid cast på min hud, men det ved at den godt kan gøre hvis du er lidt mørkere i huden, så det er lige en ting man skal være opmærksom på.

Jeg kommer helt sikkert til at købe den her igen og hvis du mangler en ny solcreme, så synes jeg at den her er et godt valg. Den er vegansk og ikke test på dyr.

Jeg kan simpelthen ikke huske hvor jeg har købt min henne, men den kan fåes ved Dermaspace.dk og dem anbefaler jeg gerne. Jeg har handlet derfra flere gange og det har kun været en positiv oplevelse.

Du kan købe den her til 129 kr.