Hverdagens helte er en serie hvor vi har prøvet produkter fra Fakta, Netto, Rema og forskellige foretninger, som man kommer i noglelunde ofte. Coop har den serie der hedder 365, og nu også butikker og denne ansigtrens er fra denne serie.

Produktet hedder 3 i 1 ansigtrens, men personligt rammer den ikke det som jeg vil definere som en ansigtrens. Min definition af an ansigtRENS er noget som skal vaske af med vand, og det skal dette produkt ikke. Du har måske en anden definition, men det som jeg bedømmer efter i denne anmeldes er at ansigtrens er noget der skal vaskes af.

Hvad er de tre ting som den kan?
Den kan bruges som makeupfjerne, skintonic og ansigtrens. Jeg har brugt den som makeupfjerne, men kan sagtens se den brugt som skintonic, ansigtrens vil jeg dog heller bruge en rigtig sæbe. Den er uden parfume og farve (ved ikke hvor vigtig det med farve er eller om det mere et for at tilføje et salgs trick til at få folk til at vælge den). Den er mild og skånsom på huden.

Ironien af at mit sidste indlæg handlede om at jeg ikke rigtig bruger vatrondeller i min hudpleje rutine, men at jeg har brugt vatrondeller med dette produkt, og det er også det de anbefalder. De skriver bag på at man kan fjerne sin makeup med en vatrondel og herefter tilføje produktet på en ny vatrondel, og herefter bruge det som ansigtrens uden at det skal skylles af.

Virker produktet?
Som makeupfjerne kan jeg VIRKELIG godt lide dette produkt. Det er et effektivt produkt, imens det er utrolig behagelig på huden. Det fjerne fint mascara, øjenskygge og foundation. Jeg plejer dog at lade mine vatrondeller ligge nogle sekunder på mine øjenvipper, før jeg begynder at fjerne min mascara. Jeg var virkelig overrasket over dette produkt. Det er et virkelig nemt produkt at bruge og det er samtidigt effektivt. Nogen gange er det også rart at det er et produkt man kan samle op imens man er ude og handle og ikke skal i en ekstra butik efter. Så hvis du normalt handler i Coops butikker, så kig lige efter det her produkt, for det er en virkelig god makeupfjerner. Jeg kan også sagtens se det fungere som en skintonic. Som ansigtsrens vil jeg dog sige kun til nødstilfælde.

Men et flot produkt, som er værd at prøve og så koster den kun 24,50 kr.

Den kan købes i Coops butikker eller her på dette link til 24,50 kr for 200 ml.