På fredag er en af årets helt store shoppedage over os, nemlig Black Friday. For de der endnu ikke helt er (s)hoppet med på vognen, kan det siges, at Black Friday er et amerikansk koncept, der falder dagen efter Thanksgiving, hvor der er store besparelser at hente. Konceptet har kun de seneste år fundet indtræf i Danmark, og selvom besparelserne ikke er helt så ekstreme, som de skulle være i USA, så er der gode tilbud at hente og dermed rig mulighed for at spare lidt penge på for eksempel julegaveshoppingen. Der er selvfølgelig rigtig mange tilbud at holde styr på, og det kan være uoverskueligt, derfor har vi lavet denne lille oversigt over de tilbud, som vi er faldet over – nu er der jo stadig et par dage til Black Friday, og rigtig mange besparelser er altså hemmelige indtil torsdag/fredag, og derfor vil vi forsøge løbende gennem ugen at opdatere siden her, således at den, når vi når fredag, giver et godt overblik over de forskellige rabatter, der er at hente online.

 

De danske sider

Magasin

Magasin kører 25% rabat på deres beauty afdeling, og jeg vil anbefale, at du kigger forbi butikken hurtigst muligt, hvis du vil have fat i noget bestemt, for der bliver normalt hurtigt udsolgt af de populære varer. Derudover skulle der være åbent fra midnat allerede, så du har chancen for at opleve en (næsten) ægte amerikansk tilgang.

 

Matas

Her kan du spare 20%, når du handler for over 300 kr. (Der er som sædvanligt få undtagelser så som gavekort) Tilbuddet gælder fredag, lørdag og søndag, så der er massere tid at shoppe i, hvis du ikke orker at sidde i kø, når vi runder fredag. 

 

Nicehair

Hos Nicehair kører de tilbud på en række forskellige mærker, der varierer fra 30-50% besparesler. De har tyvstartet konceptet lidt, og der er allerede nu (torsdag) gode tilbud at finde på deres hjemmeside. 

 

Cocopanda

Cocopanda kører tilbud hele ugen, hvor man sparer mellem 25 og 75% på hele butikken. Derudover er være visse dagstilbud, der kun gælder den pågældende dag, og det kan derfor være en god idé at klikke ind forbi hjemmesiden dagligt hele ugen. Når du har fundet alle dine varer, kan du passende bruge koden “BLACKWEEK” og få gratislevering – det er da super smart, når nu tilbuddene varier fra dag til dag, således at du ikke afholdes fra at shoppe løs i dag og resten af ugen.

 

De udenlandske sider

Beautybay

Hos BeautyBay har de sænket priserne på rigtig mange af deres mærker. Besparelserne varierer fra 15-30% afhængigt af mærket, men heldigvis for os forbrugere er langt de fleste ting sat ned med 30% allerede nu (torsdag). 

 

Feelunique

Hos Feelunique er der allerede i dag gode besparelser særligt på deres hårpleje. Tilbuddene varierer fra mærke til mærke, men man kan f.x spare 20-40% eller få 3 varer og kun betale for to. Derudover frigives der løbende flere og flere gode tilbud, så hold godt øje hvis du er på udkig efter noget helt bestemt.