Produkterne

Der er næsten tale om ét og samme produkt, men der er stor forskel på prisen, og derfor satte jeg mig for at undersøge, hvordan det kan være. Det er en brynblyant af den slags, der ikke skal spidses. De fungerer ved, at man skruer på indpakningen, og så kommer der en stift op, som man bruger til at fylde sin bryn ud med. Det er en god måde at rette sin bryn til på, hvis man selv har en del brynhår og blot nogle mindre bare pletter hist og pist. Man kan opnå et perfekt look ved at tegne brynene nøje op, men fordi det essentielt er en blyant, er det færdige look naturligt og ikke så ”fast” som hvis man f.eks. bruger en gel.

 

Farverne

Jeg har dem begge i farven Taupe, for det er den, der passer bedst på min hårfarve. Jeg kan godt nogle gange synes, den er lidt for varm til mig, men det vil nok altid være tilfældet, når man har en hårfarve, der hverken er blond eller brun. Selvom de begge er Taupe, så er der lidt forskel på farverne. Det er ikke meget, og jeg har forsøgt at fange et billede af det, som jeg vedhæfter herunder. Måske er det mine øjne, der bedrager mig, men den fra NYX virker lidt mere brun i det, og derfor virker den også mørkere. Det er meget lidt, og det har ikke betydning for, om jeg vælger den ene fremfor den anden.

 

Indpakningen

Indpakningen er stort set ens af udseende, bortset fra at den fra NYX er en lille smule længere end den anden og indeholder 0,05 g mere, men det er så lidt, at det næsten ikke kan ses. Nu sagde jeg jo udseende, og det skyldes, at selvom de to produkter ligner hinanden, så føles de forskelligt. Det er tydeligt at mærke, at den fra Anastacia er bedre kvalitet – eller sådan opfatter jeg det i hvert fald, fordi den er mere fast og ikke så vakkelvorn, når man skruer produktet ud. Det er svært at forklare og skal næsten prøves, men jeg vil også lige gøre opmærksom på, at det ikke har det mindste at gøre med, hvordan produktet performer. Der er ikke noget fancy over indpakningen, og det er bare plastik, men det fungerer godt til formålet, og det slanke design er lækkert, fordi produktet ikke fylder meget. Derudover er det også lækkert, at der er en børste i den ene ende, da man så er fri for at tage en med ved siden af.

 

Hvilken er så bedst?

Jeg føler måske, at Anastacia Brown Wiz er lidt mere pigmenteret, så det er nemmere at fylde brynene ud uden af skulle lægge så meget arbejde i det, men det er så lidt, at det blot kan være min hjerne, der spiller mig et pus. Ellers kan jeg ikke efter måneders brug af dem begge to (og efter at have brugt dem begge flere gange før også) ikke se nogen umiddelbar forskel, der kan begrunde forskellen i prisen. Som sagt er indpakningen på den dyre noget mere fast, så der er måske lagt mere arbejde i de helt små detaljer ved indpakningen, men det er ikke noget, der får betydning for brugen af produktet, og derfor ser jeg ingen grund til, at man skal vælge Brow Wizen fremfor Micro Brow penen, medmindre der selvfølgelig er afvigelser i farverne, hvilket dog ikke er tilfældet i farven Taupe. Jeg kan dog ikke afvise, at jeg stadig kommer til at købe Brow Wizen, og det skyldes altså ikke, at jeg får et kick ud af at betale overpris, men fordi NYX Micro Brow penen stort set altid er udsolgt i længere perioder i min Matas, og når de får dem hjem igen, bliver de udsolgt på ingen tid. Det kunne selvfølgelig løses ved at bestille den online, men jeg må indrømme, at jeg ofte først opdager, at det er tid til en ny, når jeg bruger det sidste, og så er jeg lidt for utålmodig til at vente på et onlinekøb, når jeg kan smutte i Sephora og købe Brow Wizen samme dag. Jeg har endnu ikke oplevet, at Sephora har haft udsolgt, og så må man jo betale prisen..

NYX Micro Brow Penen kan købes i Matas og koster 80 kr.

Anastacia Brow Wiz kan købes i Sephora og koster 199 kr.