Jeg godt at vi er over halvejs i 2021, og jeg burde længe have færdig gjort denne serie angående min julekalender fra 2020, men nu skal jeg nok skynde mig at få det gjort inden vi når december 2021. I dag vil jeg gennemgå de forskellige læbeprodukter som jeg modtog i kalenderen.

Gen Nude Lipgloss – Forbidden & Pout
Lipsgloss havde ligesom et tidpunkt hvor det blev byttet ud med flyende læbestift, og blev lagt i glemmebogen. Men jeg skal ærlig indrømme at jeg er ret glad for lipsgloss især den fra essence, den er vildt god. Men jeg synes bare der er noget over et par glossy lips.

De er faktisk utrolig behagelige at have på læberne. Begge farve er i den neutrale ende og de giver heller ikke så meget farve til læberne, men mere en pæn glossy lip. De klister ikke hvilket er virkelig rart. Selve applikatoren som du påfører med, er virkelig nem at arbejde med. Det at den er flad gør at du kan ligge det fint rundt om kanten på læberne.

De holder ikke så lang tid på læberne og så synes jeg heller ikke at de slår lip glossen fra Essence som også er meget billigere. Men det er helt sikkert nogle af de produkter som jeg nok skal få brugt fra julekalenderen.

Gen Nude Matte Liquid Lipcolour – Swag & Boss
Denne serie er en cremet, flyende, mat læbestift med long- lasting effekt. Det er en mousselignende formel som glider let over læberne og tørrer derefter til en naturligt mat finish. De indeholder fugtgivende ingredienser. De har også primer effekt for lang holdbarhed. En Diskret vanilje duft. Den fleksible applikator giver fuld dækning i ét enkelt strøg.

Jeg kan faktisk godt lide duften på de her to. Den er meget mild og ikke overdreven på nogen måde. De er behagelige at have på læberne, og jeg føler ikke at mine læber bliver vildt tørrer som de ofte gør med flyende læbestift. Det er nok nogle at de mest behagelige flydende læbestifter jeg har prøvet. Jeg synes dog de hurtigt forsvinder fra læberne, de gør det dog på en okay måde, men det er lige noget som man skal være opmærksom på. Jeg har ikke brugt lipliner med dem, det kunne muligvis gøre at de holder lidt bedre.

Farven er rigtig pæne og neutrale. Jeg vil nok ikke bruge penge på dem i fuld size da jeg har ændre læbestifter som jeg er gladere for.

Barepro Longwear Lipstick I farvenHibiscus
Jeg fik to af denne læbestift, men jeg har givet en af dem væk, og derfor snakker jeg kun om farven Hisbiscus. Det her er den læbestift som holder bedst ud af dem alle sammen. Den smitter lidt af når man spiser, men jeg synes den holder meget godt. Den kan godt virke lidt tør på læberne når man har haft den på et stykke tid. Den klumper også en lille smule på læberne når man har spist. Denne farve er meget in your face, men selvom den er det, så synes jeg farven forsvandt fra læberne, okay pænt. Havde det været en klassisk rød farve, så tror jeg faktisk at jeg ville være blevet vildt glad for den, men den er lidt for pink for mig.

Jeg har haft virkelig svært ved at fange farven godt. Den er meget mere “in your face” i virkeligheden end på billedet.

Mineralist Hydre-smoothing Lipstick I farvenCourage
Denne læbestift skulle hjælpe med synligheden af læbelinjer, ujævn struktur og tørhed på kun en uge. Jeg skal ærlig indrømme at jeg simpelthen ikke har haft den på i en uge i træk, så det kan jeg ikke kommentere på. Den skal være meget fugtgivende, og den synes jeg også den er, men den er måske lidt for fugtgivende. Jeg synes ikke rigtig at den tørrer, så den føles lidt som en læbepomade, og jeg er ikke så vildt med den følelse. Jeg kan faktisk ikke rigtig lide at have den på. Den er ikke fedtet, men læner sig mere at være som olie, og jeg er bare ikke glad for den følelse. Så det bliver et stort nej fra mig på den.

Det var alle de læbe produkter som var i julekalenderen.