Så er jeg endelig tilbage med anden del af serien omkring BareMinerals Julekalender fra december 2020. I første del snakker jeg om tre hudpleje produkter fra julekalender og dem kan du læse om lige her. I dag skal vi snakke om et af de emne jeg rigtig godt kan lide nemlig øjenskygger. Der var tre øjenskygger i kalenderen. To af deres løse mineral øjenskygger i farven Queen Phyllis og Celestine. Og en øjenskygger der normal er en del af deres Bounce & Blur Eyeshadow palette og farven er Harvest Moon.

Hvis vi starter med de to løse øjenskygger, så er løse øjenskygger ikke min yndlings ting. De er lidt svære at styre og normalt er de lidt over det hele når man bruger dem. Det er en lille smule det samme her, da det med løs pudder bare er umuligt at styre. Når det så er sagt, så er farver Celestine utrolig flot! Det er en flot taupe farve med glimmer i. Farven Queen Phyllis er også rigtig flot, men ikke noget du ikke kan finde i en anden palette. Der synes jeg personligt at Celestine har lidt mere wauw factor til sig. De holder rigtig fint på mine øjne, og jeg har som altid en primer under, men der er lidt glimmer fald under øjne.

Nu kommer det produkt jeg nok elsker allermest fra hele kalenderen. Nemlig deres Bounce & Blur øjenskygge. Farven er lige mig en rusten kobber farve. Den her øjenskygge er så nem at arbejde med, og den ligger bare så flot og så synes jeg den holder endnu bedre end de to andre øjenskygger. Den er så slike blød! Jeg vidste ikke at den var en del af en palette, men marketings vis, så er det et ret smart move, da jeg virkelig har lyst til at købe paletten, fordi øjenskyggen er så god. Jeg elsker også prøve størrelsen. Bare et super produkt!