Jeg har altid gerne vil have en makeupjule kalender og i 2020 fik jeg endelig taget mig sammen og købt en. Jeg synes det var svært at vælge hvilken en det skulle være, men Magasin havde 20% og på deres hjemmeside faldt jeg over julekalenderen fra Bareminerals. Jeg ejede intet fra BareMinerals, og derfor tænkte jeg at det var en god måde at få prøvet mærket af på. 

Da der jo er 24 produkter at gennemgå har jeg valgt at dele dem lidt op, og denne gang består det af  hudplejeprodukter bestående af to cleanser og en serum. Jeg skal nok komme med det fulde indtryk af kalenderen i den sidste anmeldelse af de 24 produkter.

Skinlongevity Long life Herb Serum 
Det er en vegansk anti-age serum som inde holder den mineralrig Long Life Herb. Den er klinisk bevist at styrke huden, så den ser yngre ud. Indpakning af at det er en prøve er rigtig fin, der gør også at man får en lidt bedre følelse af produktet, hvis man nu skulle købe den i full size. Jeg mærkede ikke rigtig nogen forskel da jeg brugte serumen, og jeg kunne heller ikke mærke nogen da jeg stoppede med at bruge den. Den havde ikke rigtig nogen effekt på min hud, og derfor ville jeg ønske at den havde været lidt større, så den havde haft lidt mere tid at arbejde med. Men det er ikke et produkt jeg vil købe i full size. 

Pureness Gel Cleanser with coconut and prickly pear 
Denne cleanser indeholder kokosnød og det plejer jeg at holde mig fra, men jeg kunne faktisk rigtig godt lide denne cleanser. Jeg synes den har en god konsistensen, meget naturlig duft, og så føltes den utrolig dejlig på huden. Men min hud har ikke været glad for den. Jeg begyndte at få bumser og så har jeg denne lille hudorm på næsen som man ikke kan “presse” ud, men den går væk når jeg bruger de korrekte produkter, og den begyndte at titte frem imens jeg brugte den. Så jeg kan godt lide dette produkt, men min hud, er desværre ikke så glad for den. Den skulle være god mod sensitive hud og så er den vegansk.

The top one is Poreless Clay Cleanser. The Bottom one Pureness Gel Cleanser

Poreless Clays Cleanser
Den indeholder appelsin og citron ekstrakt som skal hjælpe med at mindske pore. Chia frø ekstrakt som skal hjælpe med olie og skinnede hud. Den er sulfat fri. Den her cleanser kan jeg også godt lide. Konsistens er lidt mere fast end Pureness Gel cleanseren, men igen et produkt der der god, og gør det job den skal. Men igen kunne min hud ikke lide den. Jeg holdte en pause imellem de to cleanser hvor jeg er gået tilbage til min “gamle” rutine, og der var min hud rigtig fin. Efter jeg er begyndt at bruge den her er mine lille ven på næsen endnu en gang kommet frem. Så igen kan jeg godt lide dem, men min hud siger nej tak.