Australien bodycare er et mærke som jeg har set meget til, men det har taget mig lidt tid før jeg faktisk tog mig sammen og prøvede produkterne. Jeg vil dog også starte med at sige at jeg har fået det her produkt i en goodiebag og har derfor ikke selv brugt penge på det. Men det er altid spænende at prøve nye hår produkter.

Men hvis man ikke kender til Australien bodycare, så er deres hovedingrediens eller den ingredient der er gennemgående for deres produkter australsk Tea Tree Oil.

Min hovedbund kan godt være lidt tør, eller have plamager af tør pletter. Derfor tænkte jeg at denne shampoo måske ville være vejen frem.

De beskriver den selv sådan her:
Australian Bodycare plejende shampoo der vasker hår og hovedbund ren for stylingprodukter og andre urenheder, uden at udtørre håret. Indeholder antibakteriel, australsk Tea Tree Oil, der effektivt renser hovedbunden og hæmmer væksten af uønskede bakterier og svampe, som er medvirkende til problemer i hovedbunden. Shampooen tilfører fugt og efterlader hår og hovedbund sund og styrket. Påføres i vådt hår, massér godt i hovedbunden og skyl grundigt. Kan anvendes dagligt til alle hårtyper.


Jeg vil starte med at sige at jeg godt kan have tendens til at have fedtet hår, og tørshampo er min bedste ven. Jeg ved godt at det er tørshampooen der er med til at skabe denne tendens i min hovedbund. Det jeg lagde mærke til første gang jeg brugte denne shampoo, var at min hovedbund blev bedre. Den havde en meget pænere tilstand end før jeg havde brugt denne shampoo. Mit hår holdte sig også rene i flere dage end det normalt plejer at gøre. De to ting var sådan set rigtig gode.

Jeg har highlights i mit hår, så det er afbleget hvilket gør at enderne godt kan blive lidt tørre og se på. Men det der er med denne shampoo er at jeg synes den er virkelig hård ved mit hår. Jeg børster altid mit hår ud med en bred kam, imens der er balsam eller hårkur i. Når jeg har brugt den her shampoo var mit hår meget svære at redde ud og det føltes ikke som om at det fik den fugt det havde brug for.

Selvom de anbefaler at man kan bruge den dagligt, så ville jeg på ingen måde anbefalde det. Jeg har brugt min en gang imellem, men mit hår ville ikke kunne tåle at bruge den hver eneste dag. Jeg kan godt lide hvad den gør ved min hovedbund, men jeg er ikke særlig glad for hvad den gør ved mit hår.

Derfor når jeg engang har brugt den flaske op, som jeg har nu, kommer jeg ikke til at købe dette produkt igen. Jeg synes ærligtalt den er alt for hård ved håret, og mit hår plejer ellers at kan håndtere ret meget.

Hvis du er udfordret med din hovedbund og gerne vil prøve den, så kan den købes i Matas butikker eller her til 89,95 kr.