Her kommer der endnu en koreansk solcreme, og endnu gang kan jeg sige at det har været en god oplevelse. Sidste gang snakkede jeg lidt om prisen på solcreme, og den sidste jeg anmeldte kostede 129 kr. Den her koster 79 kr, så her er prisen endnu bedre og mere overkommelig.

Det er en let solcreme som trækker dejligt hurtigt ind i huden. Ingrediens listen ser også rigtig fint ud. Den er formuleret med 5+ kemiske filtre til beskytte endnu bedre mod UVA og UVB stråler. Den indeholder ekstrakter fra vandmeloner, hvilket er tredje ingrediens i solcremen. Vandmelon ekstrakter er gode for huden, da det indeholder mange vitaminer og mineraler og beskytter mod UV. Denne solcreme indholde også aloe vera og panthenol med fugtgivende og kølende egenskaber. Den har den lettest og dejlig frisk duft ad citrusfugt.

Den er fri for parabener, sulfarter og alkohol

Den ligger flot under makeuppen og den er ikke fedtet. Jeg elsker prisen på den og har været virkelig glad for at bruge den selv da det var 30 grader uden for. Duften synes jeg virkelig er dejlig. Igen bruger jeg heller ikke en dagcreme under den her, da jeg ikke synes det er nødtvending, det kan godt være det bliver det når vi nærmere os de koldere måneder, men lige nu er det ikke et problem og min hud længere sig mod den tørre side.

Jeg har ikke haft problemer med at den har fået mig til at slå ud, den har været rigtig god ved min sensitive hud.

Når man ser på hvordan den virker og prisen, så kan jeg på ingen måde modstå denne solcreme, den er virkelig god og helt sikkert en jeg kommer til at købe igen.

Den kan købes her til 79 kr.