[Indeholder Affliliate Link]

Sidste år da hele Danmark lukkede ned, begyndte jeg min rejse med Curly Girl metoden og jeg prøver stadigvæk at gøre den perfekt. Men jeg vil sige at mine kære krøller/bølger er kommet en lang vej. Vi har fået en bedre dag til dag rutine, vi er også blevet klippet siden jeg startede og det har hjulpet utrolig meget. Lige nu overvejer jeg om jeg skal vokse min naturlige farve ud, bare for at se om det ville gøre en forskel. Anyways det skal sletter ikke handle om det, men om Pudderdåsernes nye vaskebalsam. 

Det er altid spænende når Pudderdåserne kommer ud med nye produkter. De er altid meget gennemtænkt, simple og effektive. Da jeg så de havde en vaskebalsam og den er godkendt til Curly Girl metoden, blev jeg nødt til at prøve den. 

Jeg har ellers holdt mig langt væk fra vaskebalsamer, da jeg var bange for at mit hår ville blive for hurtigt fedtet, men det er Pudderdåserne, prøves det skulle den. Vil bare lige for go ordenes skyld sige, at jeg har tykt hår med highlights i og en masse lag som på de gode dage giver mig rigtig fine krøller/bølger.  Jeg vasker cirka mit hår to gange i ugen og så bruger jeg lidt tørshampoo ind i mellem (Ja selvfølgelig har jeg også købt deres tørshampoo, og der kommer også en anmeldelse).

Det er en vaskebalsam så nej den skummer ikke ligesom shampoo, men hvis man lige tilføjer en lille smule vand imens man massere produktet ind i hovedbunden, så hjælper det utrolig meget. Jeg påføre produkter ved hovedbunden og trækker den ikke ned i længden, hvilket man sagtens kan. Jeg massere med min lille hovedbundsbørste, og så skylder jeg, og gentager hele processen igen. Så jeg bruger den præcis som jeg ville gøre med en shampoo. Herefter påføre jeg min hårvaske og lader den sidde i, i et par minutter og så redder jeg mit hår med hårkuren i og derefter skylder jeg ud. Ja det er meget at bruge begge ting, men mit hår kan sagtens tåle det. Har du fint hår tænker jeg at det er nok bare at bruge vaskebalsamen. 

Efter jeg er begyndt at bruge den, tager det ikke så lang tid at redde mit hår ud, og jeg mener ikke bare lidt mindre tid, men MEGET mindre tid. Mit hår bliver faktisk ikke så fedtet som når jeg bruger shampoo, og så føles der rent. Jeg er SÅ glad for det her produkt og kan kun anbefalde det. ELSKER indpakingen, pumpen er alt! Prøv det, for du bliver ikke skuffet. 

Den kan købes her til 179,95 kr for 500 ml