kylie-jenner

Der er en tendens til, at når en Kardashian eller Jenner rører ved noget, så bliver det en succes, og det er også tilfældet med Kylie Jenners kosmetiklinje. Da hun kom ud med hendes læbeprodukter, fangede de mig ikke rigtigt, selvom alle hypede dem. Siden da er hun kommet ud med flere produkter deriblandt øjenskygger – eller kyshadows som hun kalder dem (marketing er der styr på!). Den første palette hedder The Bronze Palette, og selvom den er okay, så kunne jeg nok godt leve uden, men da hun så kom ud med The Burgendy Palette, som jeg bare måtte eje, så valgte jeg at købe den bronze med alligevel. Jeg havde faktisk slet ikke forventet at få fingre i dem, da Kylies produkter tidligere er blevet revet væk fra hylderne, men jeg sad klar på udgivelsestidspunktet, og det lykkedes mig at få dem begge i min kurv, hvorefter jeg blev sat i kø til betaling. Det gik heldigvis hurtigt, og jeg var ude derfra uden at få sved på panden. Der stod, at det ville tage 10-15 dage at levere internationalt, hvilket passer fint i forhold til hvornår jeg modtog min pakke. Man skal og være opmærksom på, at leveringen kan være en dyr affære, da den koster $14.95, hvilket svarer til omrking 107 kr. Det er liiige i overkanten, hvis I spørger mig, og jeg ærgrer mig især, fordi der ugen efter var gratis levering, hvis man købte for et bestemt beløb (det er der forresten stadig).

Produkterne ankom i en sort kasse, hvor Kylies kendte løbende læbestift var afbilledet indvendigt. Derudover var der også medlagt et kort med en hilsen. Palletterne var pakket ind i bobbelplast, og jeg vil sige, at der generelt var kælet for detaljerne, hvilket man ikke ligefrem kan sige om Kim, Khloe og Kourtneys makeuplinje. Selve designet på palletterne er også perfekt, og det er gennemarbejdet, at de er farvekoordineret i overensstemmelse med paletterne. Bagpå er der en sølv mærkat, hvor navne på øjenskyggerne står på.

kasse

The Burgundy Palette

burgendy

Nu til det som I nok virkelig gerne vil høre om – er det nogle gode paletter? Jeg har valgt at starte med The Burgundy palette, da det var den, jeg selv var mest spændt på. Det skal siges, at jeg har undgået at høre og læse anmeldelser om den her palette, da jeg ville have, at det skulle være mit helt eget indtryk, da mange desværre er ret forhåndsindtaget, når det kommer til Kardashian/Jenner klanen. Jeg vidste altså ikke helt, hvad jeg skulle forvente, men jeg blev heldigvis positivt overrasket. Paletten består af 9 øjenskygger i alt, hvoraf 5 er matte, 1 er satin og 3 er metallic. Det sker sjældent, at man finder en palette med flere matte farver end noget andet, men det er noget, som jeg virkelig godt kan lide ved denne palette – især fordi den matte formular er rigtig god (bedre end de to øvrige formularer som til trods herfor ikke er dårlige). De er virkelig nemme at arbejde med, og så er farverne bare så flotte. Der er ingen øjenskygger med glitter, så hvis du elsker glitter, er det måske ikke paletten for dig, selvom jeg synes, man sagtens kan skabe et look med noget shine i.

Nedenfor vil jeg gennemgå skyggerne række for række. Den første række består af: Naked, Beach og Penny.

forste-raekke-b-faerdig

Naked er en sandfarve med en sart guld i, og den har et satin finish. Jeg har ikke prøvet det, men jeg tror sagtens, den kan bruges som highlighter på ansigtet.  Den er nem at arbejde med og rigtig god, hvis looket skal være mere naturligt.

Beach er en mat varm mellembrun farve. Den bruger jeg gerne som min base i globelinjen. Den er som smør at arbejde med, og den er ikke overpigmenteret, så den er let at arbejde med og til at få lavet nogle bløde kanter med.

Penny er en flot mat brændt orange/rød farve. Den er mere pigmenteret end Beach, og man skal huske at bygge farven op, da man sagtens kan få samlet for meget farve op på børsten. Den er igen som smør at arbejde med og sådan en flot farve at sætte sammen med bordeaux.

Næste række består af LA, Burgendy og Dubai.

anden-raekke-b-faerdig

La Det er en varm guld/kobber farve med et metallisk finish. Det var helt sikkert en af de farver, som fangede mit øje først. Det ligner, at den har glitter i, men det har den ikke. Den er også som smør, og den performer rigtig flot på øjnene.

Burgendy er en kold, mat lys-rød/bordeaux farve. Jeg elsker den her farve, men det er dén matte farve, som performer dårligst. Den er ikke dårlig, men den kunne godt have haft lidt mere pigment i sig, da den er meget let at få ”visket” ud, når man prøver at gøre den blød i kanten eller blande den sammen med en anden farve.

Dubai er en varm bordeaux med en brun base og et metallic finish. Jeg troede, den ville være mere intens, når den blev påført, men det er som om, makeupbørsten tager lidt af intensiteten fra den, men den er stadigvæk flot. Hvis man virkelig vil have en intens farve, så tror jeg, det kan hjælpe at påføre den med fingrene.  

Sidste række består af Brick, New York og Almond

tredje-raekke-b-faerdig

Brick er en mat neutral brun, som har en undertone af blommefarve. Igen er den rigtig nem at arbejde med, og jeg synes pigmenteringen på den er rigtig fin, da man kan lave den helt sart eller bygge den op til den farve, som den har i paletten.

New York er en varm bronze farve med guld i, som har et metallic finish. Det er ikke en overraskende farve, da det er en meget standard brun farve, hvis du spørger mig. Den passer dog rigtig fint ind i paletten, så man også kan skabe nogle mere naturlige og nedtonede looks.

Almond er en mat kold rødbrunlig farve. Den er nem at arbejde med, og jeg er glad for, at hun har valgt den her farve i stedet for en sort, da man sagtens kan skabe meget dramatiske looks med de farver, som er i paletten.

På hendes side står der, at de er talk- og parabenfri. Der står også, at der er medium dækning, hvilket jeg synes passer som en fin nok beskrivelse, i forhold til hvad jeg oplevet. Jeg vil sige, at jeg synes, farverne virker bedre på øjnene, end når man prøver dem på hånden, hvilket jeg er glad for, da det plejer at være omvendt. Derudover er det en utrolig god sammensætning af farver, hun har valgt, og jeg behøver ikke at trække ind fra andre paletter, når jeg bruger denne. Jeg kan virkelig godt lide den, og jeg synes, hun har gjort et godt stykke arbejde.

Kan købes her 

Her kan I se look som jeg har skabt med den her palette.

makeup

I kan læse om den anden palette i næste uge, så stay tuned!