B1

Dette produkt er i en kategori for sig selv. Det er en primer i serum form. Den minder mig en smule om det koncept, som Smashbox har gang i lige nu med deres oil primer. Jeg har set flere bruge dette produkt, og da det er lidt i en kategori for sig selv, blev jeg nødt til at prøve det. Produktet kan dog godt læne mod at være et hudplejeprodukt, samtidig med at det også er en primer, hvilket også gør at det er et af de dyrere produkter. De beskriver det selv sådan her:

“Det skulle kunne udfylde små porer og ujævnheder i hudens overflade og give huden en overflade perfekt forberedt til lægning af make-up. Den skulle også kunne hjælpe med rødme i huden.” 

Jeg har hørt rigtig mange gode ting om dette produkt, og jeg lagde meget vægt på, at det ville kunne hjælpe med rødme, hvilket er et af mine problemer. Jeg har brugt det rigtig mange gange nu, og jeg kan virkelig ikke se nogen forskel i min hud. Nogle gange når jeg har arbejdet produktet ind i min hud og ladet det sidde, så jeg er sikker på at det er trukket ind og derefter har påført min foundation, har den fået min foundation til at skille sig ad og se klumpet ud på min hud, hvilket ikke er et look, som jeg går efter med vilje. Hverken i forhold til min rødme eller på andre områder har jeg oplevet en forandring, selvom jeg har brugt det gennem længere perioder i træk.

Dog har jeg fundet ud af, at den kan hjælpe, hvis jeg har en foundation, der får min hud til at se tør ud eller sætter sig på de tørre områder af min hud. Det var tilfældet med en foundation fra Marc Jacobs, som ikke var særlig pæn på min hud, men når jeg blandede den med dette produkt, blev den rigtig flot på huden.

Indpakningen er rigtig fin, og den er også flot at have stående. Den er har en pipette, som du kan samle produktet op med og derefter trykke igen, så produktet kommer ud. Dette er meget praktisk og virker rigtig godt.

B2

Den har nogle rigtig fine ingredienser i sig, og det er et gennemtænkt produkt, men den fungerer bare ikke rigtig med min hud og det make-up, som jeg har lagt ovenpå.

Jeg køber allerede dyre hudplejeprodukter, som gør det, de skal gøre, hvilket gør, at prisen ikke betyder så meget for mig, men det skal altså virke, og nu sidder jeg tilbage med en følelse af, at når jeg er færdig med produktet, så køber jeg det ikke igen, fordi det ikke er pengene værd. Hvis man står og overvejer det, så ville jeg gå meget langt for først at skaffe en prøve, så man ikke som mig smider penge efter noget, der i sidste ende bare får min foundation til at se unaturlig ud.

4 Comments on Beauté Pacifique Submersive Serum Paradoxe

 1. Jeg har også selv investeret i dette produkt for at anvende det som serum under min dagcreme. Jeg oplevede noget lignende af dette, da den er alt for fedtet til mig hud til hverdagsbrug.
  Jeg har meget bedre brug af den under min natcreme, hvor den virkelig får tid til at trænge godt ind i huden.
  I forhold til serum/primer er jeg rigtig glad for Origins Skin Renewal serum, som også hjælper mod rødme. Dette er noget, som jeg selv slås med og den har hjulpet min hud virkelig meget! Den kan jeg klart anbefale.

 2. Hej Mathilde
  Jeg har faktisk ikke tænkt på at bruge den om aften, men synes at det er en rigtig god idé, så det vil jeg da prøve!
  Har været rigtig glad for Origins produkter før, så den vil jeg da helt sikker sætte på min liste over produkter der skal prøves.
  Jeg siger mange tak for de gode tips!

 3. Hej
  Lider også af rødme og hvilke produkter har for dig virket?
  E-mail mig gerne tilbage
  Hilsen Sigrid

  • Hej Sigrid

   Jeg har desværret ikke fundet et vidunder produkt endnu, men arbejder stadigvæk på sagen. Men en af de ting som har hjulpet rigtig meget for mig er, ikke at bruge for skrappe produkter. Når jeg siger det mener jeg også ting som min elskede clarisonic. Hvis jeg bruger den undgår jeg mine kinder, da det er der min rødme er. Fugt er også en ting som har virket rigtig godt for mig, hvis min hud føles tør, så bliver den mere rød, så fugt er fantastisk. Jeg snakkede med en dame fra Clinique som anbefaldede mig at bruge deres redness serie, så når jeg engang er kommet igennem de produkter jeg har, skal jeg have teste den serie af. Den eneste produkt jeg synes har gjort lidt forskel er Ole Henriksens Nurture Me, men det er ved at være nogle år siden jeg sidst har brugt den. Ved godt det ikke var et bestemt svar, men håber det kan bruges til noget 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.