Category: Mascara

Florence By Mills – Mascara & magic micellar cleansing gel

Hvis du ikke kender til dette mærke, så er det startet af Millie Bobby Brown som spiller Eleven i Stranger Things. Hun er ikke særlig gammel hvilket mange mennesker pointeret da hun annonceret mærket og det er en af de ting man skal have som bagtanke når man kigger på mærket. Jeg valgte at prøve to forskellige produkter fra mærket. En mascara og deres magic gel micellar cleansing  gel. Min første indskydning var at prøve en af deres blushes, men da jeg er på no buy af blushes i år, gik den ikke rigtig. Så tænkte jeg at mascara måske lige var det jeg skulle begiv mig ud da jeg elsker mascara og en makeup fjerner kan man altid bruge. 

Built to lash 
Lad os starte med mascaraen. Jeg har nævnt her på bloggen at jeg er i gang med at lede efter en god mascara og det har ikke været let for mig. Så jeg tænkte måske denne ville være den mascara jeg har ledt efter, men jeg kan med det samme sige at det var det ikke. For det første så var min indpakning lidt misfarvet, det lignede at der var et eller andet det var løbet ud og havde efterladt lidt misfarvning på indpakningen. Den var utrolig tør da jeg brugte den for første gang, hvilket var overraskende da det altid plejer at tage noget tid for dem at tørre ud. Men den gav et meget naturlig look. Men denne mascara blev desværre ikke siddende hvor den skulle. Den endte nemlig under øjne på mig, men igen det er intet nyt for mig når det kommer til mascara. Jeg var faktisk lidt glad for den børste som er på denne mascara, det var så lige indstil den faldt af og så blev siddende ned i tuben. Jeg fik den dog op igen, men den er altså lidt svært at påføre mascara uden en børste. Så alt i alt så vil jeg bare sige nej til denne mascara. Den er simpelthen ikke penge værd, du kan finde mange andre der kan mere og er billigere, så bare nej til dette produkt. 

Magic micellar cleansing gel 
Jeg har prøvet denne type makeup fjerner før, sidste gang var det fra Garnier og det var ikke en positiv oplevelse, jeg var i hvert fald ikke glad for det produkt. Derfor tænkte jeg, hvorfor ikke prøve med sådan et her produkt en gang til, det kunne jo være at jeg vil elske det. Elskede jeg den her? Nej det gjord jeg ikke, MEN det er ikke et helt dårligt produkt. Jeg var faktisk overrasket over hvor god den var til at fjerne makeup. Mascara skal have lidt hjælp, den skal lige have lov til at sidde på vipperne i nogle sekunder før den begynder at opløse den, men den tager mascaraen af. Den klumper mascaraen lidt sammen og så kommer den af i små klumper. Der kan dog godt sidde lidt mascara tilbage på vipperne, så det skal man lige være opmærksom på. Det jeg godt kan lide er at man kan påføre det med fingerne og man behøver ikke at bruge vatrondeller, men man kan godt man bruge vatrondeller til at tørre den af med, eller man kan vaske det af med vand, hvilket er det jeg altid gør. Jeg kan rigtig godt lide den til at fjerne mit ansigt makeup, men den svier altså for vildt nogle gange når man bruger den til at fjerne øjenmakeup. Den ene dag var jeg sikker på at jeg var blevet blind, det var jeg heldigvis ikke,  men det gøre lidt ondt. Så den er god til ansigt makeup, men jeg vil ikke anbefalede den til øjne, med mindre du godt kan lide lidt sviende øjne, når du tager din makeup af. Indpakning er jeg til gengæld rigtig glad for. Den fungere nemlig til UG! 

Så jeg var ikke så heldig med de to produkter jeg fik valgt, men jeg glæder mig til at se hvad hun gør  dette mærke til, eller om det bare var et kort projekt imens hun var vildt populær og havde the hype med hende. 

Månedens favoritter: oktober ´20

Oktober er min absolutte yndlingsmåned. Det tror jeg, jeg siger hvert år, men jeg mener det også hvert år. I år har oktober budt på en masse indendørs hygge, og så var det også måneden, hvor Maria og jeg sås igen, siden vi sidst sås i januar. Derudover har oktober budt på gamle kendinge og et par nye produkter til samlingen. Se mine favoritter nedenfor!

Embryolisse lait-creme concentré

Dette er et af mine tilbagevendende favoritprodukter, som jeg nok aldrig giver slip på. Jeg har skrevet om den før her, og den er bare god til alt fra ansigtscreme til primer til tørre og sprukne hænder. Den er så nem at smøre ud, trænger super hurtigt ind og huden føles så blød og fugtet efterfølgende. Der er ikke noget at sige til, at den er kendt som et fransk kultprodult, der er elsket af de helt store makeupartister verden over.

Oskia renaissance mask

Endnu en genganger favorit der har sit eget indlæg her. Jeg synes, der er mange masker på markedet, som ikke rigtigt gør noget. Sådan er det bestemt ikke med denne. Jeg kan næsten ikke forklare det, men hvis jeg går og er lidt træt af min hud og så bruger denne en aften, så er det som om min hud lige får et ekstra pift, der både blødgør, ensarter og giver glød – what’s not to love? Jeg lader den gerne sidde en 30-40 minutter, og min hud klager ikke. Det er ikke den billigste maske på markedet, men den er virkelig alle pengene værd.

Skyn Island Nordic Skin Peel pads

Der kommer et særskilt indlæg om denne, men jeg kan ikke helt lade være med at nævne den her, for jeg føler, at den på meget kort tid har gjort en afgørende forskel for min hud i oktober. Hvor min hud igennem længere tid har været præget af mange udbrud i forbindelse med noget medicin, er min hud nu begyndt at klare op, således at de gamle sår heler og der kommer i øjeblikket ikke flere urenheder til – og det kom altså i takt med, at jeg begyndte at bruge disse dagligt!

Loreal True Match foundation

Jeg plejede at elske denne foundation for flere år tilbage, men de har sidenhen ændret formularen. Det har dog vist sig, at jeg også elsker den nye formular, efter jeg lige har vænnet mig til den. Jeg kan bedst lide at påføre den med mine fingre, hvor jeg synes, den lægger sig så fint på huden og giver et “your skin but better”-look. Det er ikke den mest dækkende, men den kan bygges op til medium, vil jeg sige, og det kan jeg faktisk meget godt lide disse dage. Den kan have lidt tendens til at sætte sig på tørre pletter, men det er overordnet ikke et problem for mig.

Nyx Doll eyes volume mascara

Jeg ved godt, I lige har læst om denne, men jeg er så vildt begejstret over denne mascara, at jeg er på nippet til at udkåre den som min go-to mascara fremover, og det er altså store ord! Den gør alt det, som det er gået op for mig, jeg leder efter i en mascara: volumen, intens farve, god holdbarhed, nem at tage af igen. Derudover er prisen fornuftig, så alle kan være med.

NYX Doll Eye Volume Mascara (Tubing mascara)

Indlægget indeholder affiliate links.

For et par uger siden snakkede vi om tubing mascara her på bloggen, og i dag skal det endelig handle om én af de mascara, jeg har opdaget, efter jeg blev bekendt med, hvad tubing mascara er.

Jeg kan lige så godt starte med at sige, at jeg er enormt imponeret over denne mascara. Jeg har tilmed fået flere komplimenter for mine vipper på det seneste, og det er alt sammen tak til denne mascara. Mascaraen findes i flere versioner, og den, jeg skriver om her, er den, der er beregnet til at give volumen – og hold nu op, den giver volumen. Jeg bukker altid mine vipper og har naturligt lange vipper, så længden mangler jeg egentlig ikke, men det er som om, den først kommer til sin ret, når vipperne bliver spredt og der er godt med fylde. Det synes jeg virkelig denne mascara gør. Den får det til at syne, at jeg har flere vipper, end jeg har, og så holder den godt på både volumen og form/buk, så jeg synes mine vipper er ligeså flotte, når jeg har fri fra arbejde, som de er, når jeg møder ind på arbejde.

Formularen er til den våde side, men langt fra så våd at den er svær at arbejde med.  Jeg synes faktisk, den har noget nær den perfekte formular, fordi den er til at arbejde med, uden at man får mascara ud over det hele.

Børsten er lang og tynd med korte, syntetiske hår af forskellig længde, så hårene er kortest på midten og længst i siderne. Jeg tænker, det er formen, der gør, at den giver så meget volumen, fordi den kan nå ind og fange alle de små hår yderst og inderst. Det er ikke en børste, jeg nogensinde havde troet, jeg skulle blive glad for, men jeg er faktisk blevet rigtig glad for den, og jeg synes, den er rigtig nem at bruge og separerer vipperne rigtig flot.

Når først den er på vipperne, holder den rigtig fint. Jeg har ikke oplevet at være blevet sort under øjnene, men det har heller aldrig været mit største problem. Som sagt synes jeg dog, den sidder på vipperne, som den gjorde, da jeg tog den på fra morgenstunden efter en lang dag – og husk, den er ikke engang vandfast!

Det, der kendetegner tubing mascaras, er, at de kan fjernes med varmt vand, og det er også tilfældet med denne. Jeg kan bedst lide at fjerne mascara med en olie, fordi mit øjenområde er lidt tørt til tider, men har man det ikke sådan, så er det da nemt med en mascara, der kan fjernes med varmt vand og tilmed uden for meget gniden.

Alt i alt en rigtig god mascara, der giver et naturligt voluminøst look, og så er den oveni købet rigtig billig at erhverve sig, da den kan købes i Matas for kun 90 kr.

Kat von D Go Big or Go Home mascara

Jeg har det altid svært med nye mascaraer. Ved første øjekast kan store børster virke overvældende, små børster virke ineffektive og konsistensen kan være for våd eller for tør. Med denne mascara virkede børsten for stor, og jeg var faktisk allerede negativt stemt, fordi jeg havde købt den under fanen ”vandfast,” men det viste sig, at den slet ikke er vandfast men blot langtidsholdbar. Øv.

Det har dog heldigvis vist sig at være en positiv overraskelse, for jeg kan virkelig godt lide denne mascara. Jeg har hurtigt vænnet mig til børsten, som er større, end jeg normalt ville foretrække. Jeg er stadig usikker på, hvad fordelen ved sådan en stor børste er, men jeg synes i hvert fald ikke, der er noget negativt ved den. Jeg kan godt lide, at det ligner rigtige hår, da det gør dem mere bevægelige og fleksible, men selve stammen er fast.

Konsistensen er nok nærmere til den tørre side end den våde. Den er ikke knastør, således at den er umulig at arbejde med, men lige tilpas nok til at man kan arbejde med den og den sætter sig, uden man har mascara ud over det hele. Det er en kæmpe fordel i min bog, for jeg kan bestemt ikke lide mascara, der er for våde, da de er svære at styre.

Jeg synes, den fanger vipperne godt, og giver både længde og volumen. Samtidig synes jeg også, den holder formen rimelig godt, når jeg bukker mine vipper. Jeg har endnu ikke fundet en mascara, som jeg synes holder formen 100%, men jeg ved egentlig heller ikke, om det er muligt, da mascara naturligt vil tynge vipperne lidt. Jeg synes dog, at denne gør et ret godt job, og fremhæver vipperne flot.

I forhold til holdbarheden er jeg faktisk også positivt overrasket, selvom den ikke er vandfast. Den er langtidsholdbar, og jeg har ikke oplevet, at den smitter af over eller under øjet. Samtidig er den nem at fjerne igen uden for meget skrubben frem og tilbage, så det er jo et kæmpe plus.

Den sidste lille positive bemærkning herfra er, at produktet er vegansk.

Den kan købes for 185 kr. hos Matas, Magasin og Sephora, og jeg synes, det er en helt fair pris, hvis man sammenligner med lignende store mærker.   

Let’s talk about: tubing mascara

Da vi nåede de allervarmeste dage i juli måned, var jeg desperat for at sige det mildt. Min favorit mascarakombination lå hjemme i Aarhus, og her sad jeg med pandaøjne i København. Det fik mig til at lave en hurtig Googlesøgning på mascara, der holder hele dagen. Egentlig havde jeg forventet at søge mig frem til en specifik mascara eller måske vandfaste mascara, men i stedet stødte jeg flere gange på ”tubing mascara” – og hvad søren er det så, ja, det skal jeg forsøge at videreformidle i dag. Måske har du allerede en derhjemme i samlingen, for de har nemlig været fremme siden 2018 og måske endda før.

Hvor en normal mascara går ind og farver dine vipper med pigment, lægger en tubing mascara sig som en vandfast ”tube” on hver vippe. På den måde skulle man undgå, at mascaraen flytter sig i løbet af dagen, at den drysser eller smitter af. Det betyder også, at vipperne bør holde deres form hele dagen. Det lyder næsten for godt til at være sandt ikke? Men det bliver faktisk kun bedre, for tubing mascara kan fjernes med varmt vand. Ja den er god nok. Varmt vand fra hanen!

Da jeg læste det, var jeg overbevist om, at det umuligt kunne passe. Når noget lyder for godt til at være sandt, er det det som oftest også. Men i dette tilfælde blev jeg positivt overrasket. Jeg vil ikke løfte sløret for de to, jeg har testet, da de hver fortjener deres eget indlæg, men I kan godt begynde at glæde jer.

Ud fra min (relativt begrænsede) test holder alle forhåbningerne stik. Jeg er normalt ikke super uheldig med, at min mascara flytter sig i løbet af dagen, men efter jeg har fået briller, har jeg bemærket en markant forskel – men ikke med tubing mascara. De bliver, hvor de skal, og jeg har haft held med at fjerne mine med varmt vand, men uden at de har flyttet sig i regnvejr. Hvis jeg skal komme med én lille forbedring, så kunne der godt være mere hold i, men om det skyldes tubing mascara generelt, de to jeg har valgt eller mine vipper, ved jeg ikke. Normalvis er mine vipper ikke de bedste til at holde formen.

Nu har tubing mascara jo eksisteret i en rum tid, og derfor er der også kommet en del på markedet allerede. De findes i alle prisklasser, og jeg kan afsløre, at jeg har testet en i den billige ende og en i den dyre ende, og her er det ikke min erfaring, at pris og kvalitet følges ad!

Clarins Wonder Perfect Mascara 4D

Har I bemærket, jeg surfer lidt på en Clarins bølge lige nu? Det er mit nytårsforsæt, fordi jeg aldrig rigtig havde stiftet bekendtskab med Clarins før, selvom det jo er et meget anerkendt mærke. Det har jeg nu fået ændret på, hvilket egentlig startede med min julekalender. Denne kom også i julekalenderen, og nøjs hvor har jeg været spændt på at få gang i den. Jeg havde besluttet mig for at tømme alle mine 7(! -ups) åbne mascaraer inden, men en dag kunne jeg ikke dy mig mere. Nu skulle det være. Det er altid spændende, når det er en mascara, man ikke har hørt om, for så ved man vitterligt ikke, hvad man går ind til, og hvis vi skal være ærlige nu med de sociale medier, så er det nok lidt sjældent, at det sker. Jeg ved i hvert fald, at jeg aldrig ville købe en mascara til 230 kr. uden at læse lidt om den først..

Nå. Ved første øjekast var den meget våd. Klart den vådeste mascara, jeg nogensinde har haft, og det er jeg normalt slet ikke til. Børsten er meget standard. Det er en meget lige børste fra roden til tippen, og den er lavet af en slags hår fremfår gummi, som flere og flere bruger i dag. Børsten er ikke særlig fleksibel, men jeg synes, den er god til at fange alle mine vipper, og farven lægger sig virkelig intenst.

Læser man på Clarins’ hjemmeside, står der, at mascaraen giver utrolig volumen, ekstrem længde, perfekt bøj og høj definition af vipperne. Derudover skulle den indeholde lash-boost, så vipperne på sigt bliver stimuleret og vokser sig længere, samtidig med at vipperne bliver stærkere. Det lyder alt sammen meget godt, ikke? En mascara der virkelig kan alt, og så kommer den i en skinnende rosa guld indpakning.

Det kan den så desværre ikke. Som sagt er formularen meget, meget våd, og det gør, at den er enormt svær at arbejde med, og jeg vil da vove at påstå, at jeg har en del års erfaring. Den er så våd, at vipperne klistrer sammen til et stort vådt mareridt, og børsten er til ingen hjælp, for der sidder jo blot mere mascara. Det er lidt ligesom flydende eyeliner i en mascara. Du lægger det, prøver at redde det med børsten, og jo mere du prøver, jo værre bliver det altså. Er det mareridtet værd, hvis vipperne på sigt bliver længere og stærkere? Nej. Absolut ikke. I hvert fald ikke for mig. Jeg synes, det ser forfærdeligt ud, når jeg har den på, og det ligner, jeg kun har 5 øjenvipper, selvom mine vipper faktisk er mange og lange i sig selv.

Holder vipperne så formen? Nej, heller ikke. Fordi den er så våd, bliver laget på vipperne tykt, og det tynger vipperne. Altså ikke så de direkte peger nedad, men hvis jeg bukker mine vipper og putter mascaraen på, er de tilbage til normalen, så snart mascaraen rammer dem. Hvilket virkelig ikke gør noget godt, når vipperne i forvejen er klistret sammen.

Det eneste, jeg vil rose Clarins for, er holdbarheden. Hold nu op, den holder på mine vipper. Efter en travl dag med arbejde, jobsamtale, indkøb og ophold i solen sad den præcist, hvor jeg havde lagt den om morgenen, hvilket ikke er normalt for mig, der som regel ligner en panda efter et par timer.

Bruger jeg den forkert? Virker den for dig? Skal jeg lade den tørre ud, inden jeg bruger den? Jeg ville ønske, jeg vidste det, for den er én gangs brug fra at blive smidt direkte i skraldespanden. Det er altså ikke alt, der glitrer, der er guld.

Clarins julekalenderen d. 1.-12.

Som lovet kommer dette og næste indlæg til at handle om Clarins julekalenderen fra december 2019. Jeg har valgt at dele det i to, da mit indlæg om Clinique julekalenderen fra 2017 blev meget langt og måske en kende uoverskueligt af den grund. Det er ingen hemmelighed, at jeg elsker jul og julekalendere – selvom vi godt kan blive enige om, at det er noget af en forbrugsfest. Og selvom mange nok for længst har lagt julen bag sig, glædes jeg faktisk dagligt over de mange lækre produkter, jeg nu skal i gang med. Januar har været hård ved mig indtil videre. Jeg nævner i flæng; hjernerystelse, madforgiftning, eksamen og jobsamtale (mit første rigtige voksenjob, gisp!), men dette indlæg bringer heldigvis gode minder om en travl men dejlig december tilbage på nethinden.

Produkterne kommer i rækkefølge, som jeg åbnede dem i julekalenderen (dvs. de er ikke delt ind efter produktserie). Nogle har jeg prøvet, andre har jeg hørt om, og nogle har jeg intet kendskab til. Jeg vælger dog alligevel at dele dem med jer, for at give et overblik over kalenderen – det ville jo også blive ulideligt langt for alle parter, hvis jeg skulle give en uddybende anmeldelse af hvert et produkt. Se det mere som et ”er det værd at investere i sådan en kalender”-indlæg, hvis det giver mening.

Water Lip Stain 03 Red (2,8 ml)

Normalt er jeg ikke den store water lip stain type. Jeg elsker looket af læbestift, og derfor er water lip stains ikke noget, jeg køber ret ofte. Denne er jeg dog vildt positivt overrasket over. Den føles godt og ikke udtørrende på læberne. Farven er intens og særdeles holdbar, men selvfølgelig ”gennemsigtig” fordi det er vandbaseret. Et rigtig godt produkt til de, der ønsker en god, holdbar farve uden følelsen af læbestift.

SOS Hydra Mask (5 ml)

Denne fugtmaske har simpelthen den skønneste spa-agtige duft, der bare får mig maks. til at slappe af. Jeg sidder i skrivende stund med den på, og jeg kan næsten ikke finde ordene frem. Udover duften er den nem at smøre på, og den sætter sig ligesom lidt på huden. Farven er meget meget lyseblå, så lys at den næsten bliver hvid, når man smører den ud. Den er nem at vaske af, og så efterlader den huden med ny energi. Bestemt tiltrængt her i januar, og jeg kunne godt finde på at købe den!

Gentle Foaming Cleanser (30 ml)

Denne ansigtsrens er lidt af et cult-produkt, tør jeg godt sige. Den er kendt for at være effektiv uden at udtørre huden pga. de bomuldsfrø, den indeholder. Jeg elsker en god, fugtgivende cleanser, der ikke strammer, og derfor glæder jeg mig også meget til at komme i gang med denne!

Hydra-essentiel Moisture Replenishing Lip Balm (15 ml – fuld størrelse)

Det første ”full size” produkt i kalenderen, og hold nu, det skuffede ikke. Der kommer et separat indlæg, hvor jeg går mere i dybden med denne, da det jo er et produkt i fuld størrelse, men jeg kan godt afsløre, at jeg er begejstret. Den føles virkelig behagelig og smidig på læberne uden at fedte, og så dufter den skønt!

Eye Contour Gel (3 ml)

Indtil videre er dette nok det produkt, jeg er mest imponeret og overrasket over. Mine øjenomgivelser er meget sarte, og øjencremen fra Clinique kalenderen var for eksempel aaalt for skrap til mig. Denne er let at fordele og trænger hurtigt ind, men jeg føler stadig den faktisk GØR noget. Selvom den bare står i skabet, virker den kølende.

SOS Pure Rebalancing Clay Mask (5 ml)

Jeg har lidt et love-hate med lermasker. Du kan få nogle udemærket lermasker i den billige ende, så jeg har altid undret mig lidt over, hvad man får ekstra, når man betaler lidt mere. Det glæder jeg mig til at finde ud af. Den skal sidde i 10 minutter, renser huden i dybden og skulle få porerne til at synes mindre. 

Exfoliating Body Scrub (30 ml)

Endnu et produkt jeg har hørt godt om. Den indeholder bambus pudder og mikroperler, der skulle eksfoliere huden, samtidig med den renser i dybden. På den måde efterlades man med blød, jævn og opstrammet hud.

Tonic Body Treatment Oil (30 ml)

Jeg glæder mig helt vildt til at prøve den her. Den skal smøres på fugtet hud, hvorefter den vaskes af i et køligt brusebad. Det lyder på en og samme tid lidt skræmmende og mega spa-magisk. Duften er intens med æsteriske olier fra rosmarin, geranium og mynte samt hasselnødeolie. De fleste olier er for mig meget intense i duften, og derfor virker det også rigtig positivt, at denne faktisk skal vaskes af igen. Effekten skulle være fasthed i vævet og forebyggelse af strækmærker.

Toning Lotion Camomile (10 ml)

Jeg er ikke den store tilhænger af toner. Sådan er det. Nogle kan ikke leve uden, og andre vil helst være fri. Denne indeholder kamille, som skulle lindre og blødgøre huden, samtidig med den naturlige fugtbalance bevares, og huden gøres klar til den følgende pleje.

SOS Primer 00 Universal Light (5 ml)

Det klør i fingerspidserne for at komme i gang med denne. En primer der forlænger makeuppens holdbarhed, beskytter mod forurening og giver udstrålingen et boost. Jeg venter dog lidt endnu, til jeg ikke skal sidde hjemme i min eksamens-boble hver dag, så den rigtig kan komme til sin ret uden at ligge og blive for gammel.

Moisture Rich Body Lotion (30 ml)

Denne bodylotion skulle være rigtig god og hurtigabsorberende, hvilket jo altid er et plus. Den giver blød og fast hud samtidig med at ingredienserne virker lindrende.

Wonder Perfect 4D Mascara 01 (8 ml – fuld størrelse)

Jeg laver et separat indlæg om denne mascara, når jeg har fået den testet, for mascara er for mig noget, der virkelig skal testes over en periode, mens konsistensen ændrer sig, og den bliver mere ”tør”.  De lover længde, ”perfect curl” og volumen. Derudover skulle den indeholde aktive ingredienser, der øger vippernes længde over tid. 

Essence You Better Work! Mascaras

Jeg har snakket om flere produkter fra denne serie, men da jeg elsker mascara, som mange nok ved nu, så måtte jeg jo prøve de to mascaraer også. Hvis du ikke har læst om nogle af de andre produkter, kan jeg fortælle, at denne serie er lavet til, når man skal træne. Jeg er personligt ikke god til at bruge makeup, når jeg løber en tur eller laver noget andet aktivt, men hvis der var et makeupprodukt, jeg ville kunne bruge, var det mascara. Jeg kan ikke have følelsen af makeup på mit ansigt, når jeg er ude at løbe, men mascara generer mig på ingen måde.

Essence har ikke bare valgt at lave én mascara. De har valgt at lave hele to mascaraer i serien. Den ene hedder Volume & Curl og skal give noget mere fylde og lidt løft til vipperne, den anden er en Length Definition mascara, så den skal give længde og definition til vipperne.

Den største forskel på mascaraerne er børsterne. Volume & Curl mascaraen har en buet børste, som skal hjælpe med løftet, og den ligner en traditionel børste. Den, som skal give længde, har en kegleformet plastikbørste, så den er lidt bred i bunden og bliver så smallere og smallere.

Jeg kan personligt bedst lide den børste, der er designet til at give længde, fordi jeg synes, den giver lange flotte vipper og mange af dem. Det er et helt simpelt look, men ens vipper ser rigtig fine ud.

Længde mascaren er på venstre. Højre er Volume. Jeg vil sige at den der er til Volume ser bedre ud på billedet her, men jeg synes det er omvendt i virkeligheden.

Jeg kan også godt lide, den der skal løfte og give volumen, men jeg synes, den klumper mere, ligesom den påfører meget mere produkt end den anden. En kombination af de to fungerer rigtig godt, fordi man på den måde får lidt af det hele. Ifølge ingredienslisterne på deres hjemmeside, er ingredienserne de samme i begge mascaraer, og derfor er det altså børsterne, der udgør forskellen. 

De er begge to promoverede som værende vandfaste, og det er de bare ikke. Jeg har lavet en test til jer, som i kan se på billedet. Jeg har let – og jeg mener let – rørt ved mine vipper, efter jeg har smidt lidt vand i hovedet, og mascaraen smuldrer fint af. Jeg havde den også på på arbejde, hvor jeg skulle ud og hente noget i regnvejr, og da jeg kom ind igen, havde jeg mascara i hele hovedet. Dog har jeg ikke haft problemer med dem, mens jeg har været ude at løbe, men vandfaste det er de altså ikke. Jeg har også haft problemer med, at den smitter af lige under mit bryn, hvis jeg ikke har øjenskygge på. 

Indpakningen passer med resten af serien, hvilket jeg godt kan lide. Det sorte mønster, som er på alle produkter, er også på mascaraerne, selvom det er lidt mørkere på den, der skal give volumen og løft, end det er på den anden. På den måde kan man nemmere skelne de to ad, selvom det nok mest af alt bare er nemmest at læse, hvad der står på dem. 

Jeg synes, det er en fin mascara til pengene, og hvis du aldrig har problemer med, at din mascara smitter af (hvilket jeg nærmest altid har), så synes jeg, den er rigtig fin. Jeg kommer ikke til at købe den igen, men det er mere fordi, den simpelthen smitter af over det hele, og det gider jeg ikke at bøvle med, når der findes mascara, der ikke gør det. Prisen kan dog ikke blive bedre, så hvis du mangler en ny mascara, kan du jo prøve dem og se, om de bliver dine nye yndlings.

Kan købes i Føtex og Bilka.


Tartes Lights, Camera, Lashes

Jeg ved ikke hvor mange gange, jeg har hørt den her mascara blive omtalt. Normalt når folk snakker om mascara, lytter jeg aldrig rigtig efter, da mange kan bruge alle typer mascara, og de sidder perfekt hele dagen. Jeg har altid elsket mascara, men de har ikke altid elsket mig. Så min kamp for at finde en god mascara har været fyldt med pandaøjne og sorte klatter over det hele, men jeg må tilstå, at det her bliver anden mascara i træk, som jeg anmelder, og som faktisk er god. Jeg snakkede om Hourglasses Caution extreme, som desværre er ved at være ovre, så jeg bliver nødt til at komme videre med mit liv, og det førte mig så til den her. Jeg har den i rejsestørrelse, da jeg fik den i et sæt.

Indpakningen, synes jeg, er okay. Det er ikke noget, der sådan imponerer mig, men det er også lidt svært efter Hourglass. Børsten på den her mascara er en helt anden historie. Det er en meget traditionel børste, som ikke er lavet af plastic, som mange ellers er i dag. Den minder meget om den fra Hourglass, den har bare lidt mere plads imellem børsterne, og så er den ikke kegleformet, men har den samme bredde hele vejen op. Jeg elsker den her børste. Den er så nem at påføre med, og det er også nemt at komme helt ind i hjørnerne og få fat i de små vipper. Den er også god til at få dækket alle vipper, og hvis det klumper en lille smule, så kan man godt ved hjælp af den få skilt vipperne fra hinanden igen.

Nu kommer vi til det, som altid er vigtigt for mig. Hvordan holder den? Den her mascara holder super duper godt! Den er næsten på niveau med Hourglasses mascara. Den efterlader meget små sorte prikker under øjne, men det er ikke noget, som gør mig noget. Man kan nemt vifte dem væk, uden at de efterlader spor, så igen er det ikke noget, jeg ser som et stort problem, fordi de er så små, som de er. Den kan godt få vipperne til at falde en lille smule, så hvis det er et af dine store problemer, er det her måske ikke mascaraen for dig. Min vipper falder ikke særligt meget, jeg har kun set dem gøre det en lille smule, så det er ikke noget, jeg ser som et kæmpe problem, men mere bare en lille sidenote.

Jeg synes, den giver rigtig fin længde og volumen til vipperne. Den klumper lidt mere end Hourglass mascaraen, så det skal man lige være opmærksom på, men det er ikke særlig slemt, og den giver ikke edderkoppe vipper, hvilket jeg godt kan lide. Man kan virkelig bygge den op, så den kan både bruges til de mere naturlige dage og til de dage, hvor der gerne må ske lidt mere. Sådan nogle dage har jeg altid, for jeg kan bare godt lide mascara! Alt i alt synes jeg, det er en utrolig god mascara, så den har virkelig overrasket mig. Du kan roligt lytte til de mange gode anmeldelser, selvom du måske – ligesom mig – ikke altid er lige heldig med mascara. Denne er super god!

Kan købes i Sephora og på Sephora.dk til 205, 00 kr.

HourGlass Caution Extreme Lash Mascara

Jeg er nødt til at snakke om denne mascara, for den er rigtig god, og jeg har ikke rigtigt hørt andre snakke om den, hvilket er mærkeligt. Uanset hvad, så kan et produkt så godt som dette godt tåle, at man snakker om det igen og igen.

Mit problem med mascara er, at de altid giver mig meget pandaøjne, og det er ligegyldigt, om det er vandfast eller ej. Det er noget, jeg altid forventer, når jeg tester nye mascaraer, fordi der er langt imellem dem, der holder sig på mine vipper. Jeg har dog fundet nogle rigtig gode nogle gennem tiden bl.a. Estée Lauders Double wear Zero-smudge lengthening mascara. Cliniques Workout Mascara var jeg også rigtig glad for, og hvis man gerne vil have noget fra Loreal, så var deres Paradise mascara også god, selvom den smittede en smule af. Jeg hørte om denne mascara fra Hourglass fra en, der normalt har samme pandaøje-problem, som jeg selv har.

Jeg tog en chance og købte nok den flotteste mascara, jeg nogensinde har ejet. Indpakningen er altså fantastisk. De har lavet den kegleformet og guld. Bare det at have den stående ser ud som om, man har styr på sit liv. Luksussen fortsætter, når man tager produktet i hånden. Den tungere end den gennemsnitlige mascara, hvilket betyder, at den ligger godt i hånden. Det er en lille ting, men når man har lagt mærke til det, er det tydeligt, at det gør en stor forskel. Indpakningen får altså 10 ud af 10 fra mig!

Selve børsten er også kegleformet, så den bliver smallere fra bund til top. Det er en meget traditionel børste, og den fungerer rigtig fint. Børsten er ikke kæmpe, men den er heller ikke for lille. Den er nem at navigere rundt med, og man kan nemt få fat i alle vipper med den. Den giver fin længde, og den giver også rigtig fin volume.

Den her mascara kan lidt af det hele. Den starter med at give en et meget naturlig look, som kan bygges op. Hvis man i løbet af dagen føler, at man gerne vil have lidt mere mascara på, kan man også sagtens gøre det uden problemer. Jeg synes ikke, den klumper, og selve mascaraen giver dig tid til at arbejde med den, men den tager heller ikke helt vildt lang tid om at tørre, så endnu en gang en perfekt kombination.

Nu kommer vi til det punkt, hvor jeg bare må bøje mig i støvet. Den her mascara er helt vanvittig, når det kommer til dens holdbarhed. Ej, men jeg tror ikke, jeg har set en eneste lille prik,der har været smittet af på min hud. Det er helt vildt! Hvis du har problemer med mascara, der smitter af, så skynd dig at købe den her! Den er virkelig, virkelig god!

Den kan godt være lidt svær at få af, men hvis du lader din makeupfjerner sidde i 30-60 sekunder, så synes jeg virkelig ikke, det er et problem. Som I kan høre, er jeg stor fan af den her mascara, og Hourglass er ellers ikke et mærke, jeg har lagt så meget mærke til efter at have prøvet deres Ambient Lighting palette, da den ikke lige faldt i min smag. Men den her mascara har i hvert fald gjort, at jeg har fået øjnene op for dem igen og gider lægge mine penge der, og jeg har allerede et andet produkt, jeg godt kunne tænke mig at prøve. Mascaraen koster 250 kr., men de penge er virkelig givet godt ud.  

Hvis jeg ikke var tydelig nok, så vil jeg anbefale at prøve den her mascara, fordi det er ren guld for os, der har tendens til men ikke vil have pandaøjne! Og nå ja, så er den også vegansk – så kan man vist ikke bede om mere!

Kan købes i Sephora og på www.sephora.dk til 250 kr.