Category: categories

Ole Henriksen H2O toner

Indlægget indeholder affiliate links.

Det har været et mange årigt problem for mig, at min hud er meget meget lys og derfor enormt let påvirkelig overfor pigmentering af diverse slags – især efter urenheder hvor jeg i teenageårene ofte kunne have så tydelige mærker efter urenheder, at det lignede jeg stadig havde samme urenhed 6 måneder efter. Ja, nogle gange har jeg faktisk fået et mørkt “sår” i op til et år efter. Jeg har prøvet lidt af hvert for at komme det til livs. Senest har jeg prøvet denne toner fra Ole Henriksen. 

Jeg er enormt skeptisk hvad angår de her anti-pigment produkter, for jeg har prøvet en del uden resultater, og med nogle ting har jeg det bare sådan, at det måske heller ikke er meningen/muligt bare lige at smøre noget på og fikse problemet. Har du f.eks. allerede en masse rynker, vil en rynkecreme jo ikke få rynkerne til at forsvinde. Når det så er sagt, så er jeg positivt overrasket over denne. Jeg synes faktisk, den gør det rigtig godt, og jeg synes, at mine mørke pletter er blevet reduceret betydeligt, efter jeg er begyndt at bruge den. Jeg ved også, at Maria og mange andre er glade for den. 

Jeg er heller ikke den største fan af skin tonic – et levn fra dengang man skulle bruge Clinique uanset hudtype, og det kunne min hud absolut ikke klare. Det har altså ikke været nogen nem test for denne toner, men jeg må indrømme, at jeg er konverteret. Jeg bruger den 1-2 gange om dagen ved at påføre den på en vatrondel og smøre den i ansigtet efter rens men før serum og creme. Den har virkelig gjort underværker for mine pigmentpletter, som jeg ellers har haft en del af som følge af noget medicin, og så er den oveni købet vegansk. Det kan næsten ikke blive bedre.

Det har fået mig til at tænke, hvad Søren det er, den kan? Den indeholder AHA (læs mere om det her), troldnød og en række planteekstrakter som kamille, lakrids og citron.

AHA er som bekendt en syre, der er med til at stimulere huden. Det gør, at huden syner renere og yngre, herunder at fine linjer og pigment formindskes. Troldnød virker antiinflammatorisk på hud, der er i udbrud, og så har det en opstrammende effekt, fordi det fjerner overskydende olie fra huden. De øvrige planteekstrakter er med til at berolige huden og sikre, at produktet ikke er for skrapt til hverdagsbrug.

Måske er det ren indbildning – det er jo altid svært at sige helt præcist, men jeg følte, at jeg så tydelige tegn på forbedring efter en uges tid. Det er dog klart, at det tager lang tid at behandle meget genstridige pigmentforandringer, men jeg synes klart, jeg har oplevet bedring, efter jeg begyndte at bruge dette produkt. Udover at mine pigmentforandringer efter urenheder er mindsket, synes jeg også, den har gjort min hudtone mere jævn. For mig er det her helt klart blevet et must-have i min samling, og jeg tør næsten ikke tænke på, hvor stor en effekt den kunne have haft i mine teenageår.

Den forhandles bl.a. i Matas til 230 kr. – og læg så lige mærke til dens rating derinde. Folk er vilde med den!

Hverdagens helte: Hudpleje fra Rema

Nogen gange er det som om, Maria og jeg deler en sjette sans. Har I det mon også sådan med jeres allernærmeste? Sådan var det i hvert fald for os i dette tilfælde. Jeg læser altid tilbudsaviser (min guilty pleasure) og i den forbindelse havde jeg set, at Rema har en del produkter i kategorien personlig pleje, som de tydeligt har markeret med ”vegansk.” Det synes jeg er enormt god stil, fordi det gør det nemmere at være vegansk, når tingene er tydeligt markeret, men også fordi det gør det nemmere for den gennemsnitlige forbruger at tage gode valg, når de har mere information. Allerede den gang var jeg lidt lun på idéen om at prøve produkterne, for let’s face it, hudpleje kan jo koste en formue. Et par måneder efter kom Maria og pitchede idéen: hverdagens helte. De produkter man kan opstøve som led i sin normale hverdag – altså produkter du kan købe, når du alligevel køber dit rugbrød i supermarkedet.

Indtil videre har det primært været Marias domæne, men nu er det langt om længe blevet min tur. I dag skal det handle om Remas produkter. Hvis du handler i Fakta, kan du se Marias indlæg her.

Rema 1000 Procare Facial Cleansing Foam

Rema har to ansigtsrens i deres sortiment. Den ene er en gel, og den anden er denne skum. Jeg er personligt ikke så meget til skum, men det var alligevel den, der røg med hjem, da den er vegansk, og indpakningen består af 50% genanvendt plast. Idet der er tale om en skum, er det nok klart for de fleste, at produktet skal pumpes ud. Ud kommer der en let og luftig skum, som er nem at fordele og massere ind i huden, ligesom den også er nem at vaske af. Alt i alt synes jeg, den fungerer rigtig fint. Både indpakningen og selve produktet gør det, de skal, men som det er med alt skum, der kræver en pumpe, så er indpakningen lidt større end for en tube med gelcleanser for eksempel. Det eneste lille minus, der er ved produktet, er, at den dufter ret kraftigt. Det er ikke noget, jeg er vant til ved mine cleansere, og det virker helt ærligt lidt unødvendigt. Duften er god og behagelig, varm og nøddeagtig. Den indeholder ”cocos nucifera water,” som er kokosvand – måske det er det, den dufter af. Det er ikke en duft, der bliver hængende, men jeg forventede bare ikke duft, så derfor har jeg måske bidt ekstra mærke i det. Hvis du kan leve med en duft af kokos, og at rensen er en skum, så kan du roligt smide denne cleanser i kurven for blot 29 kr. næste gang, du handler i Rema.

Rema 1000 Organic Circle Ansigtscreme

Hvis du tager et kig på Remas hjemmeside, har de et væld af ansigtscremer, og der var da også flere at vælge mellem i min Rema. Valget faldt på denne, da jeg godt kan lide, at den kommer i en pumpe, men de har også andre ansigtscremer, som kommer i små krukker med skruelåg, hvis man er mere til det – de var tilmed billigere. Jeg er ikke væltet bagover af denne creme, men det havde jeg heller ikke forventet til 39 kr. Derimod synes jeg faktisk den gør det ret godt som en helt almindelig basiscreme. Den har fugtet min hud helt fint her i august uden at tilstoppe mine porer og give urenheder, og så er den nem at fordele og har en meget let og tynd konsistens, indtil den er smurt ud. Den trænger hurtigt ind og efterlader huden fugtet og blød. Jeg tror ikke helt, den vil være nok til mig til vinter, når min hud har tendens til at blive lidt tør, men har man en helt normal hud, der ikke har tendens til hverken det ene eller det andet, så synes jeg, det er en rigtig fin creme.

Gosh Boombastic Over Dose Volume Mascara & Rebel eyes Lengthening mascara

I dag skal vi snakke om en af mine yndlings ting, nemlig mascara. Jeg har været på jagt efter en ny mascara, og da jeg var det, fandt jeg et godt tilbud i Matas, og derfor endte jeg med to mascara fra Gosh. Gosh var faktisk det mærke, som jeg fik min første mascara fra, og kærlighedshistorien imellem mascara og jeg er forsat lige siden (også selvom den ikke altid er lige lykkelig). Hvis man ikke kender til mit forhold til mascara, så elsker jeg dem, og de hader (ofte) mig.  Hvis de ikke er virkelig hårdføre, så sidder de over alt. Under mine øjne og under mine øjenbryn = panda! (Hvis jeg bare var lige så nuttet som dem, betød det ikke så meget, men det er jeg desværre ikke).

Boombastic Over Dose Volume Mascara 
Beskrivelse fra Gosh: 
BOOMBASTIC OVERDOSE er den perfekte kombination af børste og mascara, der tilsammen skaber en super voluminøs effekt. BOOMBASTIC OVERDOSE er udviklet med en unik fiberbørste, som fanger selv de mindste vipper. Derudover skaber mascaraens dybe pigmentering en perfekt sort farve. Denne kombination efterlader dine vipper smukke og ekstremt fyldige.

Jeg vil med det samme pointere, at jeg virkelig godt kan lide børsten. Den er virkelig nem at bruge, og så giver den dejlige separerede vipper. Jeg synes også, at den giver længde, men ikke den vildeste volumen. Det er ikke sådan, at jeg tænker WOW, når jeg har brugt den her mascara, så den er på den naturlige side.

Børsten er dog det, som virkelig gør den her mascara til noget, for selve mascaraen holder til absolut intet, efter jeg har påført den. Den er OVER det hele. Vi er på ingen måde venner, og jeg skal ærligt indrømme, at jeg er lidt ked af, at den ikke holdte bedre på mig. Den klumper ikke rigtig, og den er parfumefri og vegansk, hvilket nok er det mest positive, jeg kan sige om den, da den bare ikke virker for mig. 

Rebel eyes Lengthening mascara 
Beskrivelse fra gosh:

Med GOSH’s nye REBEL EYES LENGTHENING MASCARA får volumen og længde en helt ny betydning. Vipperne vil med kun få strøg synes længere og mere voluminøse. Børsten skaber volumen og ekstra længde til vipperne, og giver med et enkelt strøg et flot, naturligt look med lange, buede, fyldige vipper. Formuleringen indeholder plejende ingredienser, som styrker dine vipper. Vegansk.

Den her mascara siger mig desværre ikke så meget, og det er en, man kommer til at glemme meget hurtigt, efter man har brugt den. Børsten er okay, men jeg er bare mere vild med den anden. Den smittede endnu mere af end den første, der var jeg panda x 2! Det går bare ikke, når man arbejder med makeupartister omkring en, så skal mascaraen fandme sidde ordentligt. Jeg synes virkelig heller ikke, at den her gjorde noget specielt. Det er en kedelig mascara, som på ingen måde fungerer for mig, og jeg synes, man kan finde meget bedre til pengene. Selvom jeg ikke var over vild med den første, så synes jeg, at den var bedre end den her. 

Som I kan høre, så har jeg simpelthen ikke været heldig med nogen af de her to mascara, det var lidt sørgeligt, men jeg har siden da købt to andre, dog fra Essence denne gang, så I kan glæde jeg til at høre om dem eller noget, lad mig bare sige at jeg ikke har været særlig heldig med mit mascara valg her på det sidste…. 

Makeup og briller

Jeg er for nyligt begyndt at gå med briller – noget jeg brændende har ønsket mig, siden jeg var barn, så jeg er over the moon. Men i og med det er nyt for mig, har jeg også bemærket nogle ændringer i forhold til min makeup. Det er selvfølgelig individuelt, men måske der sidder andre derude som mig.

Jeg er nærsynet, og lige når det kommer til makeup, er det jo sådan set heldigt nok, for det betyder, at jeg ser alt tydeligt uden at anstrenge mig, hvis bare det er 40 cm eller mindre fra mine øjne. Det er en betydelig fordel at kunne se sig selv i spejlet, når man skal lægge makeup. Men fat mod, hvis du er langsynet og også godt kan lide makeup, er der råd for det. Jeg har nævnt dem før, og nu kommer de lige igen, men der findes makeupbriller, hvor man kan løfte glasset i et øje ad gangen, således at man kan lægge makeup på det øje, hvor glasset er løftet, mens man stadig har glas for – og dermed kan se med – det andet øje. Smart. Dette er ikke sponsoreret på nogen måde, og jeg arbejder ikke længere i Thiele, men jeg ved, at Thiele har dem, og man får tilmed Club Matas Point, hvis man altså er medlem af det.

Udover at det for nogle kan være svært at se, når de lægger makeup, så kommer der også andre udfordringer ved at gå med briller. Jeg betragter det egentlig ikke som udfordringer, for jeg er glad, bare jeg får lov at gå med briller, men jeg vil sige, at nogle ting har ændret sig. Der gik ikke lang tid, før jeg fandt ud af, at mit øjenområde er blevet meget mere fugtigt/fedtet, end det hidtil har været. Det giver jo god mening, idet huden ikke på samme måde bliver udsat for luft. Det har været rigtig godt for mig, da huden omkring mine øjne før var meget tør og smertefuld, men jeg ved også, at det ikke er en positiv forandring for alle – især ikke dem der måske i forvejen har fedtede øjenomgivelser.

Hvis det er tilfældet for dig, så ville jeg først og fremmest sætte ind med en meget let øjencreme. Vi hører altid, at den tynde hud omkring øjnene har brug for masser af fugt, men der er ingen grund til at overdynge med fugt, når huden i forvejen har rigeligt med fugt og fedt. Måske er løsningen endda at finde i en matterende øjencreme eller primer – husk man kan sagtens gå med primer, selvom man ikke nødvendigvis har øjenskygge på.

Går du med øjenskygge vil jeg anbefale dig at holde dig til pudder eller låse cremeprodukterne inde mellem to lag pudder, så primer – pudder – creme – pudder. Det øger holdbarheden, men pudderen er absorberer også fedt. Til sidst er det selvfølgelig en god idé at vælge produkter, der er long-lasting eller vandfaste. Et nyt – for mig – fænomen er tubing mascara, som er nemmere at fjerne end vandfast. Mere om det om et par uger.

Husk, løsningen er ikke at undvære briller – det får man rynker af.

Gelenegle derhjemme!

Som mange andre her under corona – og som I måske har fanget – så har jeg kastet mig ud i at lave gelnegle, geleneglelak eller shellak. Kært barn har mange navne. Jeg startede egentlig, fordi mine negle blev ved med at flække, og jeg ville gerne have dem bare liiiidt længere, og jeg havde hørt, at geleneglelak skulle hjælpe med, at de ikke knækkede så nemt.

Derfor gik jeg fluks ud og købte Le Mini Macaron Le maxi kittet, og det har jeg været rigtig glad for, for det indeholder alt det basale, som du skal bruge. Du kan læse mere om det kit her.

Men da jeg skrev det indlæg, lavede jeg ikke en ”how-to,” fordi kittet kommer med en brugsanvisning, men også fordi der kan inkorporeres mange flere steps. Det lyder omstændigt, og man skal helt klart være en person, der ville kunne hygge sig med det, men jeg synes, det er besværet værd, for det holder neglene flotte i meget længere tid.

Step 1 – klargøring

Først skal neglene gøres klar. Hvis der er gammel neglelak, skal den af – er det shellak, skal det skinnende lag files af, før neglelakken kan fjernes. Shellak neglelak fjernes bedst ved at lægge en vatrondel med shellak-neglelakfjerner på neglen og pakke den ind i sølvpapir i 5-10 minutter. Derefter kan lakken skubbes af. Når neglelakken er fjernet, skal neglene files, så de har den ønskede længde og form. Der har jeg lært, at negle naturligt har deres egen form fra person til person, og det er bedst at forsøge at bibeholde den, for sådan er neglene stærkest. Dernæst skal neglebåndene skubbes ned, for sådan bliver det endelige resultat pænest. Man kan med fordel udtørre neglene efterfølgende, da det hjælper på neglelakkens holdbarhed – mange af shellakmærkerne laver et produkt til det. Sidste klargøringsstep er at file neglens overflade ned, så neglen bliver mere ru, da det også hjælper på holdbarheden.

Step 2 – neglelak

Den første neglelak, der skal på, er basen. Den hjælper neglelakken med at holde og også med at tørre, har jeg ladet mig fortælle. Bruger man Le Mini Macaron, kan man springe basen over, idet deres koncept er, at neglelakkerne er base, farve og top i én. Når basen er påført, skal den sættes med UV-lampen. Det tager omkring 30 sekunder. Derefter kan der påføres farve. Det er bedst at starte med meeeeget tynde lag, selvom det kan se ud som om hele neglen ikke er dækket, og at det ikke er jævnt – bare rolig, det kommer! Efter hvert lag farve skal neglene sættes under lyset i 30ish sekunder. Alt efter farven kræver det 2-3-4 omgange. Til sidst afsluttes der med toppen, som låser neglelakken inde og gør, at det holder længere. Det skridt kan du også springe over, hvis du bruger Le Mini Macaron.

Step 3 – Finish

Noget af det første, jeg bemærkede, var, at mine negle var helt klistrede bagefter – lidt ligesom almindelig neglelak, der ikke er tør, og jeg turde nærmest ikke bruge mine hænder, netop fordi det føltes som om, mine negle ikke var tørre. Det var de! Hvis man ikke kan lide den følelse, kan man købe en væske, der fjerner det lag. Det har ingen effekt på lakken eller holdbarheden, så man kan roligt gøre det, men ellers synes jeg den klistrede følelse er væk meget hurtigt efter et par håndvaske.

Månedens favoritter: juni´20

Kan I forstå, at det allerede er juli? Mentalt er jeg stadig i marts, for jeg kan slet ikke følge med. Juni er bare fløjet afsted, selvom det på mange måder har været en livsændrende måned for mig. Jeg startede med at aflevere mit speciale, samme dag blev jeg tilbudt et nyt og spændende voksenjob, jeg sagde op på mit studiejob, jeg blev færdiguddannet cand.jur. eller jurist, jeg fandt bolig i København, og jeg startede på førnævnte voksenjob – og det var altså alt sammen inden d. 15. Derfor har jeg egentlig heller ikke rigtigt tænkt på makeup, og jeg har måtte sætte mig ned og tænke tilbage, ”hvad har jeg egentlig brugt mest.”

Le mini macaron le maxi

Hele måneden har jeg haft flotte og velpassede negle takket være dette kit, som I kunne læse om sidste søndag. Det har været fantastisk, at have flotte negle i forbindelse med alle de store ting, der er sket, hvor der både er blevet taget billeder og afholdt en masse møder med nye mennesker. Jeg er vild med, at det ikke tager længere tid, end at jeg kan nå det efter arbejde, men samtidig nyder jeg også at inkorporere det som et step i min weekend (hjemme)spa-rutine. Det bedste af det hele er dog, at hvis jeg lægger lakken i weekenden, holder den sig flot og skinnende hele ugen uden ridser eller uden den falmer. Det er jeg virkelig imponeret over.

Le Mini Macaron polish i farven Rose Buttercreme

Jeg har næsten haft denne farve på konstant på både hænder og fødder. Navnet passer farven helt perfekt. Den er en slags støvet rosa farve, og den er virkelig mættet, pigmenteret og cremet i farven, hvis det overhovedet giver mening for andre end mig. Jeg synes, det er den perfekte feminine farve, der er der, men den er ikke overvældende i øjenfaldende, og dermed passer den til alt. Den er nem at lægge, hvilket kendetegner sig for Le Mini Macarons neglelakker i det hele taget, og så holder den rigtig flot og forbliver skinnende i lang tid. Jeg har haft den på tæerne i 2 uger, og den ser stadig ud som om, den er nymalet. Den ligger desværre på mit værelse i København, mens jeg sidder og skriver dette indlæg i Aarhus, så derfor er den ikke medtaget på billedet ovenfor, men hvis I googler den, er flasken meget svarende til farven, og ellers kommer I med sikkerhed til at se den her på bloggen inden så længe!

Clarins Hydra-Essentiel cream

Jeg har godt nok kun en prøve på denne creme, men jeg er så positivt overrasket over den – måske fordi mine forventninger var ret lave fra start. Den er fugtgivende men så let og rar at påføre, og den trænger virkelig hurtigt ind. Der er parfume i, men det er en beroligende og meget afdæmpet duft, der på ingen måde virker overdyngende. Når jeg engang har opbrugt mit lager, skal jeg helt sikkert have fingre i denne!

Remington Thermacare Pro 2300 hårtørrer

Der er også sket det, at min hårtørrer, der ellers har gjort det godt i 8 år, er stået af. Den er gået på pension. Jeg har absolut ingen forstand på hårtørrer, men jeg var rigtig glad for den, jeg havde, og derfor havde jeg også ret lave forventninger til en ny hårtørrer. Den kunne umuligt måle sig med den gamle. Ikke varm nok, ikke blæs nok. Jeg købte derfor en billig en til 300 kr. i Matas, og den har faktisk vist sig at være rigtig god til mit behov. Den bliver varmere end den gamle, den blæser rigtig godt, den er ikke for tung, ikke for let, den har præcisionsstykke og difuser – mere kan jeg ikke ønske mig. Det skal siges, at jeg har fint, skandinavisk hår, og den opfylder fint mit behov.

Steve Madden Imelda i sort

Ikke just en beauty-favorit og heller ikke ligefrem nye, men jeg har haft så mange lejligheder til at have de her på den seneste måned, at jeg virkelig har genopdaget, hvor højt jeg elsker dem. Da jeg købte dem, var jeg i tvivl. De er helt fantastiske, men også lidt spøjse og lidt ”out of the ordinary,” og jeg var bange for, at jeg ikke rigtigt ville få dem brugt. Det viser sig dog, at de passer til alt, og jeg synes, de pepper ethvert outfit op. De forhandles ikke længere og er desuden købt i USA, men altså se dem lige! Pointen er måske.. Buy the shoes! Noget med at man altid fortryder det, man ikke gjorde, fremfor det man gjorde.

Ducray Hidrosis Control deodorant

Efter min rimelig uheldige oplevelse med Aesop, havde jeg behov for at prøve en deodorant, som jeg ville føle kunne nulstille hele situationen. Problemet med Aesop deodoranten var, at den fik mig til at lugte af sved – eller jeg følte i hvert fald selv, at jeg lugtede – og det siger ikke så lidt, eftersom jeg er typen, der kan glemme at bruge deodorant en enkelt dag uden at lugte af sved, hvis man spørger mine nærmeste. Derfor havde jeg brug for at bruge en deodorant, hvor det skulle være umuligt at lugte af sved, og sådan havde jeg hørt, det var med denne fra Ducray, Mette Milan (Make_everything_up på Instagram) har snakket en del om denne, og flere af hendes følgere er vendt tilbage med positive anmeldelser, så der var ingen tvivl: det var denne jeg måtte have fingre i.

Hold nu.. Den har virkelig kickstartet systemet for mig. Det skal nemlig siges, at jeg, efter jeg havde købt den, snakkede med Maria om den, og den virker overhovedet ikke på hende. Sådan er vi jo så forskellige, og det er svært at sige, hvad der gør forskellen. Jeg ville dog sige, at alle der har problemer med svedlugt, eller føler at de lugter af sved, roligt kan kaste de 100 kr. efter denne på apoteket og give den et forsøg. Det gjorde både Maria og jeg jo netop, fordi den får så gode anmeldelser fra alt fra håndværkere til kvinder i overgangsalderen til teenagere med kroppen fyldt af hormoner.

Der er tale om en roll-on deodorant mod overdreven (excessive) sved. Den er antiperspirant, transparent og lugter lidt skarpt/medicinsk i beholderen, men jeg synes ikke, den lugter af noget, når den først er påført. Da den er antiperspirant, går den ind og danner en hinde på huden, således at sveden ikke kan trænge ud i op til 48 timer. Det er selvfølgelig ikke noget, man mærker, og der er mange deodoranter, der har den effekt, men jeg synes virkelig, den virker. Det betyder dog også, at det er skrappe sager, og man skal derfor ikke bruge den, hvis huden er ødelagt, eller man lige har barberet sig. Jeg har sarte armhuler, og jeg er kommet til at bruge den lige efter barbering, fordi jeg er glemsom, og det skete der ikke noget ved, men nu er i advaret. Jeg er altid lidt skeptisk, hvis jeg læser, at en deodorant holder i så og så mange timer, men denne holder mine armhuler svedfri i 48 timer og mere til, vil jeg sige.

Den kan købes her til 100 kr., men dit lokale apotek og apoteket i Magasin har den også.  

Månedens favoritter: Marts’20


Marts har vist været en meget mærkelig måned for de fleste. Den startede jo ud som normalt, men det samme kan ikke siges om slutningen af måneden. Jeg håber, I passer på hinanden, at I sidder derhjemme, og at I bruger tiden på at se Netflix og rydde op i skabene. Det er i hvert fald noget af det, jeg har brugt tiden på. Heldigvis har jeg også fået tid til at bruge nogle gode produkter, og det er dem, det skal handle om i dag. 

Luxury Shampoo silicone brush 

Jeg er jo ved at gøre klar til at starte the curly girl method, og derfor har jeg købt en shampoo silicone brush. Jeg tænkte, at jeg lige så godt kunne begynde at bruge nogle af de produkter, som jeg har købt til det, da jeg så kan få de forskellige ting gjort til rutine hen ad vejen. Derfor begyndte jeg at bruge den her, og OMG alle burde seriøs have sådan en her. Jeg synes ikke rigtigt, at min sulfatfri shampoo gjorde mit hår ordentligt rent, men jeg synes, det har hjulpet at bruge den her, så det er et plus. Ikke nok med at det hjælper dig med at få shampooen arbejdet ind i dit hår, så får du også en dejlige lille hovedbundsmassage, og du får renset hovedbunden rigtig godt igennem. Den er virkelig nem at bruge og holde ved, også selvom du har shampoo over det hele. Jeg ELSKER seriøst den her, når jeg skal vaske hår, alle burde prøve en! Jeg har købt min i Normal, men jeg kan desværre ikke huske prisen på den. 

Rituals The Ritual of Ayurveda soothing hand balm

Jeg tænker, at vi allesammen kan bruge håndcreme lige nu. Jeg har normalt tørre hænder, og jeg HADER det! Det er en af de værste følelser! Jeg kan gå helt i panik, hvis jeg har tørre hænder og ikke lige ved, hvor jeg har en håndcreme. Derfor vil jeg gerne lige give et shout out til denne håndcreme fra Rituals. Den dufter rigtig godt, men den dufter meget, så hvis du ikke er så glad for det, så er den her ikke for dig. Den trækker også dejlig hurtigt ind i huden, hvilket bare er skønt, og så efterlader den huden dejlig gennemfugtet og blød. 

Soap & Glory Solar Powder 

Jeg ved ærlig talt ikke, hvor lang tid den her bronzer kommer til at overleve, i og med den vitterlig er gået fra hinanden. Men det er faktisk den eneste bronzer (tror jeg nok), jeg har brugt i hele marts måned. Jeg synes faktisk, det er en rigtig god bronzer, og jeg har også nævnt den før. Den har en side, hvor der er lidt glød i bronzeren, og den anden side er mat. Så man kan mikse og matche, som man vil. Den giver en rigtig flot glød på huden, som også er rigtig fin lige nu, hvor jeg er tæt på at gå i et med min hvide væg. Hvis du er lysere end mig (altså samme farve som Tanja), så tror jeg måske, at den her bliver lidt for orange, så hav lige det in mente. En super god bronzer, som jeg skal se, om jeg måske kan få brugt op her i 2020. 

Love beauty & plant Body Hydro Gel 

Denne body hydro gel indeholder kokosvand og mimosa blomster, men det er slet ikke derfor, vi skal snakke om den. Den hedder hydro gel, og det er lige præcis det, vi skal snakke om. For det første er jeg sikker på, at den her creme er PERFEKT, når det bliver sommer, fordi det er en gel, hvilket gør, at den er så nem at arbejde med, og den trækker ind på INGEN tid! Virkelig ingen tid! Jeg HADER (som mange andre) at tage tøj på, hvis jeg lige har påført creme. MEN med den her har jeg absolut ingen problemer med det, den trækker nemlig bare så godt ind i huden, at jeg på ingen måde kan mærke den. Den kommer heller ikke frem og fedter på huden, hvis man får det lidt varmt, som nogle cremer kan gøre (håber I forstår, hvad jeg mener), den “forsvinder” bare ind i huden og er absolut perfekt, hvis man hader at bruge creme, men man ligesom bliver nødt til det engang imellem. EN lille ting, den dufter af kokos, så måske du lige skal dufte til den, inden du køber den, og så krydser vi lige fingre for, at de laver den i en anden version. 

Faktas 365 Minirisk Dagcreme uden parfume & farve

Jeg har lavet et indlæg omkring den her creme, og der snakker jeg også om natcremen. Men jeg bliver bare nødt til lige at nævne den igen, fordi den overraskede mig virkelig meget. Er det en helt speciel creme? Nej det er det ikke, og det er heller ikke, fordi den leverer noget helt magisk. MEN det er en creme som har nogle meget simple, men fine ingredienser, produktet har en fantastisk pris, og nogle gange har man bare brug for noget simpelt, som bare virker, og det gør den her creme. Den er nem at arbejde med, den er nem at bruge, og derfor fortjener den at blive nævnt! 

CBD i hudpleje

Har I også bemærket, at der er kommet en ny trend indenfor hudpleje? Det sidste nye ser ud til at være CBD – altså cannabis. Uden jeg vil gå ind i den diskussion, for jeg ved ikke ret meget om det, så er det meget oppe i tiden, at cannabis kan kurere både det ene og det andet, hvis man indtager det, g det giver derfor også god mening, at det kan have rigtig god effekt på huden, når man anvender det der. 

CBD kan tilsættes på to måder; olie og ekstrakt. Olien (hampefrøolie) indeholder omega 3 og 6, som tilfører antioxidanter og antiinflamatoriske egenskaber, der fugter huden. Ekstraktet optages nemmere i kroppen, hvilket betyder, at huden balanceres indefra, så den fremstår renere og og sundere. 

CBD kan således med fordel anvendes af alle hudtyper og i alle aldre, men hvilken form skal man vælge? 

Hampfrøolie 

Olien er rigtig god for de fleste hudtyper, idet det er en let olie, der fugter huden og tilfører gode antioxidanter og antiinflamatoriske egenskaber uden at tilstoppe porerne. Olien fugter og blødgør huden, samtidig med antioxidanterne og de antiinflamatoriske egenskaber balancerer olieret hud og bekæmper urenheder. Samtidig kan det også bekæmpe andre hudproblemer så som eksem og rødme. Det siges, at olien også har en god anti-age effekt. 

CBD ekstrakt 

CBD ekstraktet kan også være kaldet CBD olie, da man ofte vil mindske koncentrationen ved at fortynde CBD ekstraktet i en olie. Derved får man CBD olie. CBD bruges til at bekæmpe smerte og betændelse, som vi også kender det fra cannabisolie i andre industrier. Det vil sige, at CBD også er god til at reducere rødme og balancere huden, samtidig med det kan bekæmpe acne og eksem. 

De to produkter lyder umiddelbart ret ens, ikke? Det er de også. Hampfrø og CBD kommer nemlig fra samme plante, og derfor giver det god mening, at de kan det samme. Forskellen er, at CBD ofte har en højere koncentration, der gør, at den er mere effektiv, men samtidig er den også dyrere.  

Jeg er lidt nysgerrig på at prøve hudpleje enten med det ene eller det andet. Jeg jar læst fantastiske anmeldelser, og det lyder også lidt som mirakelprodukter, når de kan balancere huden inde fra, og hvem vil ikke gerne have en hud i balance? 

Produkterne er efterhånden ret populære og normale på det danske marked, så de kan fås i både Matas og Magasin. Jeg kan ikke afvise, at det er noget, jeg skal have testet inden for det næste års tid, når jeg kommer til at mangle hudpleje.

Selvom jeg går ud fra, de fleste er klar over det, vil jeg alligevel lige for god ordens skyld sige, at det stof i cannabis, der gør dig høj, er THC og ikke CBD, så du kan trygt bruge hudpleje med CBD, uden at komme i konflikt med det danske retssystem.

Hvad skal der til før du ikke køber fra et brand?

I disse tider kan det virkelig være svært for brands at holde deres ry helt rent! Internettet gemmer på mange hemmelig, og de hemmeligheder kommer ofte frem i lyset. Sidste år var der hele sagen med James Charles og Tati, som helt sikkert boosted Tatis vitamin salg, og som gjord lidt ondt på det brand som James Charles havde fået skabt. En anden sag er den med Too faced som to røven på Nikkitutorials, og som også har kommer med nogle mærkelige udtales en gang imellem, og det rygtes også at egeren ikke altid behandler folk super godt. Men to af de person som virkelig har fået mig til at tænke mig om, er den kære Jaclynn Hill og Kat Von D. 

Kat Von D kom ud og sagde at hun ikke gik ind for at børn skal vaccineres, og efter hun har udtalt det, så gik det forholdvis ned af bakke for hendes brand, og hun ejer det ikke mere den dag i dag og det er blevet rebrandet, men jeg tror ærlig talt ikke at jeg nogensinde vil vende tilbage til det mærke, selvom deres eyeliner er sindsyg god, jeg har nemlig fundet en anden en, som er lige så god! 

Den anden person som jeg nævnte er Jaclynn Hill. Jeg købte hendes første palette med Morphe, og den anmeldte jeg også her på bloggen og jeg var virkelig glad for den kvalitet som denne palette bestod af! Da jeg så, så at hun kom ud med en volume 2 glædet jeg mig faktisk rigtig meget til det, og især fordi jeg elskede virkelige de farver som var blevet valgt til denne palette. Jeg var lige ved at købe den, men jeg synes det er svært når man har med en kvinde at gøre som virkelig har haft det svært når hun er kommet ud med nye kollektion i samarbejde med andre brands, men også med hendes eget. Derfor kunne jeg ikke finde ud af om jeg skulle støtte hende, eller om jeg skulle lade være. Jeg valgte ikke at gøre det, fordi hun ikke har håndteret de ting særlig godt. Det med de behårede læbestifte klarede hun ikke særlig godt, og så har hun vidst også en tendens til at komme på YouTube hver gang hun skal sælge noget, ellers så holder hun sig pænt væk. Derfor var hun ligesom Kat Von D en af de person som jeg ikke rigtig ville støtte mere. 

Men hvad gør egentligt at man ikke vil støtte nogle mennesker mere? Jeg synes det kan være svært i og med at jeg stadigvæk bruger Too Face, men jeg ved sådan set godt at de er et problematisk mærke. Jeg har dog ikke købt fra dem i langt tid, men nu skal jeg stille mig selv spørgmålet om jeg kan finde på at købe fra dem igen? Det kan være svært i og med de kommer ud med mange søde produkter, men burde der ikke være noget morale i det man køber? 

Hvilke ting gør at du ikke vil købe fra et brand mere?